torsdag den 28. februar 2008

Julemanden

Ja jeg har rigtig fået gang i jule lo'erne, men hva bedre sent end aldrig....;-)
Dette Lo er osse lavet efter en skitse fra Pagemaps. Billedet er som I kan se fra juleaften hvor julemanden selvfølgelig kom på besøg.
Af materialer har jeg brugt :
Basic grey papir, QK Vixen alfabet, Fotohjørne skåret ud med Silhouetten, Bånd, Tags lavet med TagsMaker fra MM, Stof brads fra Creative imaginations, Nål med perler fra MM.
Tak fordi I kiggede med, og go torsdag til jer alle.

mandag den 25. februar 2008

Weekend konkurrence Uge 8

Igen et bidrag til weekend konkurrencen på Dreampapers forum. Denne uge skulle der laves et Lo efter denne skitse.


Mit bidrag kom til at se sådan her ud




Billederne er fra i sommers hvor Natasja og Nicklas var brudebørn ved min søsters bryllup. Billederne er taget lige inden vi skulle afsted til kirke.


Af materialer har jeg brugt:

Sort Bazzil, mønsterpapir fra Americans craft, Den bølgede kant er lavet med Notch and die tool fra Basic grey, i bølgerne er der lavet huller og isat blå eyelets.......ialt 46 stk, Shimmer bogstaver fra MM, Prima blomst og brads.


Tak fordi du kiggede med ;-)

søndag den 24. februar 2008

Dåbskort

Næste weekend skal vi til barnedåb, så det var jo ved at være på tide at få lavet et kort til lejligheden. Købte sidste uge denne bog om kort hos Dreampapers.


Der er rigtig mange flotte kort og gode ideer. Faldt over dette kort som jeg ville forsøge mig med.

Her er så min udgave af kortet til lille Mads' barnedåb i næste weekend.


Af materialer har jeg brugt dobbeltsidet papir fra My Minds Eye, QK Sophisticate alfabet, Qk bodystocking, Bånd og prima.

Her er så den indvendige del af kortet.


Tak fordi du kiggede med og fortsat god søndag til jer allesammen ;-)

lørdag den 23. februar 2008

Juletræet med sin pynt......


Endnu et juleLo efter februar skitsen fra Pagemaps. Dog har jeg et billed mindre med end på skitsen ;-) Billedet viser vores juletræ 2007.

Af materialer har jeg brugt, Mønsterpapir fra S*E*I, Qk Sophisticate alfabet, Bånd, Brads, Clearstamp fra Lill Davis.

Fortsat go lørdag til jer alle ;-)

torsdag den 21. februar 2008

Julen 2007

Så fik jeg lige lavet et LO mere fra Julen 2007. Jeg har lavet det efter en skitse fra Pagemaps.
Billederne er taget under andestegen juleaften ;-)
Af materialer har jeg brugt, Mønsterpapir fra Basic grey, QK Merry alfabet, QK due, syning med symaskinen.
Tak fordi du kiggede med, og fortsat go torsdag ;-)

tirsdag den 19. februar 2008

Fridags scrappe tirsdag....;-)





På min blog runde den anden dag fandt jeg denne skitse på Charlottes blog. Der er åbenbart lavet af Rikke og jeg tænkte med det samme at den måtte jeg lifte ;-) Billedet er fra Natasjas 7 års fødselsdags fest som hun holdt sammen med sin veninde Rikke. Vi hentede pigerne efter skole og tog toget ind til Build A Bear workshop på Vesterbrogade. Der havde vi så en super eftermiddag hvor hver af pigerne lavede deres egen bamse. Billedet her er så taget da vi nåede hjem til Knabstrup igen.
Af materialer har jeg brugt : Papir fra My Minds Eye, Overskrift skåret på Silhouetten, Swirls QK revolutions, Bamse fra QK, Prima blomster, bånd og brads.
Tror jeg skal lave et Lo mere efter denne skitse ;-) ;-)
Tak fordi I kiggede med og fortsat go tirsdag.

mandag den 18. februar 2008

Weekend udfordring Uge 7



Annette fra Dreampapers lagde denne skitse ud som weekend konkurrence på Dreampapers forum. Mit bidrag kom til at se sådan ud :



Billederne er fra Natasjas ridelejr i efterårs ferien, hvor hun red på den søde lille hest Kong Arthur. Af materialer har jeg brugt papir fra Heidi Grace, Prima blomster, Brads, Swirls lavet med Silhouetten, Overskriften skåret på Silhouette, Bånd, Zigzag syet med scrappers floss, knapper, MM magnetic stamp. Fortsat god mandag aften, tak fordi du kiggede med ;-)

lørdag den 16. februar 2008

Om en måned er vi på vej hertil.......

Igen i år skal påsken tilbringes over og under vandet på Maldiverne.........spørg lige om jeg glæder mig ????? JA JA JA

torsdag den 14. februar 2008

2 nye kort.

Ja så har jeg fået lavet årets første julekort.....lidt tidligt men jeg vil gerne nå at ha lavet lidt flere end jeg nåede sidste år ;-) Til julekortet har jeg brugt papir fra Daisyd's, Karton fra Bazzill, QK alfabet Diesel, Magnolia Stempler som er farvet mad akvarel farveblyanter, scrappers floss, julestempel fra Dreampapers.


Andet kort er til Nicklas' bedste ven Marcus som blir 5 år på mandag. Og til sådan en dreng skal det selvfølgelig være noget med pirater ;-) Jeg har brugt papir fra Junkitz, QK sørøverskib og dødninge hoved, klistermærke bogstaver.


Ellers lakker ferie jo desværre mod enden.... øv øv, nu går det ligeså godt med at holde fri ;-) Igår var Børnene og jeg i biografen og se "Frode og alle de andre rødder" , og den syntes de bare var rigtig sjov.

Go torsdag aften til jer allesammen, tak fordi I kigger med ;-)

tirsdag den 12. februar 2008

Vinterferie




Så er årets skiferie vel overstået, ingen brækkede arme eller ben ;-)
Igen iår havde vi lånt faster & onkels hytte i Beitostølen i Norge. Vi sejlede fra København forrige fredag d. 1 februar, og ankom til Olso lørdag moren efter en meget blæsende tur. Det er fjerde år i træk at vi låner hytten i Beitostølen, og det er bare så hyggeligt med sådan en hytte ferie. Vi havde en skøn uge med masser af sne, og masser af skiløb. Det var første år at vi alle 4 rigtig kunne løbe sammen så det var bare herligt.

Varm kakao på bagsmækken af bilen..;-)


Er osse så heldig at have ferie i denne uge. Så vi har sendt Jan på arbejde og Natasja, Nicklas og jeg hygger os herhjemme. I morgen satser vi på en tur i biffen for at se den nye film "Frode og alle de andre rødder"

Håber osse der i denne uge bliver tid til hygge ved scrapbordet ;-)

Tak fordi du kiggede med.

Related Posts with Thumbnails