onsdag den 29. juli 2009

Barselsgave

Min dejlige kollega Line fødte i torsdags den skønneste lille pige.
I lørdags var jeg en tur på Holbæk sygehus for at se hende, og kors hvor var hun bare kær.

Nå men Line og Martin skulle jo have en barselsgave og et kort. Kortet er lavet af et Crafty Secrets "Little girls outfit" chipboard sæt. Jeg har pyntet det med papir fra Tilda design. derudover har jeg brugt charm, blonde, knap og den lille bamse i lommen er fra Jolee. Bøjlen har jeg købt fra en butik i USA.


Som gave havde jeg lavet en kurv til de nybagte forældre. I den var der bleer, baby blad, Økologisk ammete, Apotekets baby olie og sæbe, Rangle fra Lamaze og det sødeste sæt babytøj fra Legowear.

Tak fordi i kiggede med og go onsdag til alle ;-)

onsdag den 22. juli 2009

Tak...

Her de første 4 uger af skoleferien har Natasja & Nicklas været hos min mor og far 3 dage om ugen, mens vi har været på arbejde. Derfor skal de som tak for hjælpen have en lille gave. Det er blevet til et kurophold til Holbæk Vandrerhjem og Tyrkisk bad.
Æsken jeg har brugt er fra en pung som jeg fik i fødselsdagsgave. Jeg har beklædt den indvendigt og udvendigt med papir fra Tilda design
Jeg har brugt dies fra Spellbinders, og tak er skrevet med Qk alfabet Sugar Sweet. Kuffert,vinflaske, glas og bestik er fra QK. Og det er brugt fordi kuropholdet osse indebærer en middag med vin. Ellers er der udvendigt brugt roser, blad fra QK og Dew drops.
Indvendigt i lågen har jeg skrevet brevet til dem fra Natasja & Nicklas.
Nede i æsken ligger gavekortet i en sort kuvert. Oven på har jeg stanset et seddel ud fra QK office sættet, papirclipsen er også derfra og på sedlen har jeg printet ud hvad kuropholdet indebærer.






Så nu håber vi bare de blir glade for det, de har ihvertfald fortjent det ;-)
Go onsdag til jer alle ;-)


tirsdag den 14. juli 2009

"knap-kort"











Fandt inspiration til disse kort på en Amerikansk hjemmeside. Dog havde de brugt diverse stempler og knapper. Jeg har istedet brugt Quickutz dies og knapper til at danne motivet. Til dette kort er der brugt en QK blomster potte. Jeg har så syet stilken til blomsten i hånden, og limet knapperne ovenpå. Swirlls er rub-ons fra Heidi Grace, hvorpå jeg har sat små "knap-blade" fra Doodlebug. Båndet syet i folder og limet på, og ovenpå sat go sommer tekst, Bazzil og mønsterpapir fra Prima.







Til fødselsdagskortet her har jeg brugt papir fra basicgrey. Kirsebærstilken og blade er Quickutz. Jeg har prikket huller og syet i hånden hele vejen rundt langs det hvide papir. Bånd igen sat i folder, undtaget midtpå hvor jeg har sat en rød metal label holder. Tekst printet ud fra pc'er.
Tak fordi I kiggede med, go tirsdag til alle ;-)

torsdag den 9. juli 2009

Endnu er kort....

Syntes godtnok at det lige mest blir til kort iøjeblikket, må se at få scrappet nogle layouts osse....;-) Vi skal op og hente Natasja på ridelejren i morgen, så dette kort er til hendes ridelærer Susanne som skal havde det sammen med en lille sommergave.



Materialer: Bazzil, Papir fra FancyPants, Spellbinders, Qk jordbær, tag, swirll og Banasplit alfabet, mini termometer, charms, roser og prima blomster og blade, bånd, Jenny Bowling journaling card.

Kortet skal gives sammen med denne lille gave bestående af krus fra GreenGate, tesi, jordbær/rabarber grøn te og hjemmelavet Frederiksberg Chokolade.


Tak fordi I kiggede med og go torsdag aften til alle....juhuuu jeg har weekend nu ;-)

søndag den 5. juli 2009

Et par kort og sommerstemning

Sikke en dejlig varm sommer uge det har været, bare ærgeligt at man har været på arbejde. Men børnene har nydt den første uge af skoleferien, og der er blevet badet og hygget i stor stil.
Nå jeg har lige fået lavet et par kort, det er hvad det er blevet til.


Først et fødselsdagskort hvor jeg har brugt papir fra Tilda, Spellbinders dies, Muffins og fad fra Cottage cutz, fotohjørner fra QK, Sophisticate alfabet fra QK.





Et hurtigt kort til Lotte og Mads som flyttede ind i deres nye hus i går.

Papirer fra Wild Aspargus, Hus die fra cottage cutz, Spellbinders die, Sophisticate alfabet fra QK, Prima blomster, metal nøgle.



Sikke en masse jordbær vi har haft i år, mums. Vi har plukket den ene skålfuld efter den anden, så er det virkelig sommer.

Vores 24000 Liters pool er efterhånden 28-30 grader varm, så nu kan selv jeg komme i ;-) Her er det Nicklas der er på vej op efter en dejlig dukkert


Håber I alle har nydt denne skønne uge, fortsat go søndag aften til alle ;-)

Related Posts with Thumbnails