mandag den 21. september 2009

Mit bidrag til første udfordring Kort'O'mania

Første udfordring på Kort'O'Mania bloggen, lød på at lave en æske, kort eller ligende og bruge minimum et stempel aftryk. Her er så mit bidrag, som så osse er årets første julekort ;-) Kortet er lavet som et zigzag kort. Papiret er fra DaisyD juleserie fra sidste år. Stemplet er et Magnolia stempel, som er farvelagt med Copics


På midtersiden i kortet er der plads til at skrive en julehilsen. Her har jeg stemplet kanterne med swirll stempler fra Panduro.



Teksten på sidste side er printet ud på computeren. Igen brugt swirll stempler som er embosset med hvid glimmer embossing pulver.
Tak fordi I kiggede med og go mandag til jer allesammen ;-)



mandag den 14. september 2009

Frederiks 1 års fødselsdag

Igår var vi til Frederiks 1 års fødselsdag.....vildt som tiden flyver. Havde bestemt mig for at lave et mini-album til ham som fødselsdags kort. I albummet skulle der være lidt billeder af ham som vi husker ham fra det første år. Men typisk mig kom jeg selvfølgelig alt alt for sent igang, syntes der er så meget man skal hele tiden. Så lørdag aften kl 19,30 kom jeg igang, vi skulle til fødselsdag søndag kl 13.00. Så der kom desværre ikke helt så mange detaljer med, som jeg gerne ville ha haft. Der var ikke tid til at pussenusse om det, og tid til ekstra finish. Men jeg fik det lavet, og forældrene blev glade. Jeg har for første gang brugt min Bind'it'all, den har stået på hylden det sidst 1½ år....pinligt. Men det er ihvertfald ikke sidste gang den blir brugt, skal bare lige ha sat mig lidt mere ind i den.

Forsiden på albummet. Billedet lavet i Serpia farve, ridset langs kanten med sandpapir. Alfabet fra QK

Side 1-2. Rubons bogstaver, QK stork, Tim Holtz billet, Gungeboard hjerte som har fået cracklepaint

Side 3-4. QK rensdyr og juletræ, prima blomster, knapper, charm, bånd

Side 5-6.blomster og blonde

Side 7-8. QK græs, myrer, fodbold, tog, togbane fra Sizzix


Bagsiden. Tag der har fået sværte og glimmermist.

Tak fordi I kiggede med, fortsat go mandag aften ;-)

tirsdag den 8. september 2009

Ny dansk kortudfordrings blog

Anne Bente har startet en ny kortudfordrings blog op. Den starter med en blogcandy som I kan se her :


Første udfordring kommer d. 15 september.

torsdag den 3. september 2009

2 nye layouts....

Endelig fik jeg scrappet et par layouts igen, godtnok osse længe siden. Børnene er begge blevet fotograferet i skolen her i august, og de billeder skulle selvfølgelig scrappes.



Layoutet med Natasja er lavet på noget skønt skønt papir fra "My Minds Eye", kom godtnok lidt på arbejde her da syningen langs kanten på det inderste papir er syet i hånden ;-) Ellers har jeg brugt prima blomster og blade, disse har fået glimmermist. Papirsroser, dew drops, blonde og billet fra Tim Holtz. Gungeboard vingerne er malet med cracklepaint, efterfølgende fået sværtet kanter og fået et lag glimmermist. Metalhjerte og lille kuvert charm.


Layoutet med Nicklas er der så lidt mere farve på, så det passer til hans bluse ;-)



Her har jeg brugt sort bazzil som bagrund, papir fra American craft, taludskæringerne kan jeg ikke huske hvor er fra. Halvperler, primablomst og knapper. Sorte velour bogstaver fra prima, chipboard fra scenic route og bånd.

Tak fordi I kiggede med og go torsdag til alle ;-)

Related Posts with Thumbnails