søndag den 22. juli 2007

Ulla & Thomas Bryllup.

Sikke et dejligt bryllup vi var til igår. Det hele klappede bare, perfekt vejr, mad og glade gæster.
Vi skulle være hos min søster kl. 9,30 da Natasja skulle have sat hår. Ullas frisør var kommet hjem til hende, så hun både kunne sætte bruden og brudepigens hår. Og nej hvor blev de flotte begge 2, det var lige til at blive helt rørt over.Her er et billed af hvordan Natasja kom til at se ud i håret. For Natasja var det jo første gang at hun fik sit hår sat af en frisør, så hun var bare så stolt.
Her er så et billed af hvordan dagens smukke brud så ud, kan godt forstå at Thomas faldt for hende.....


11,45 var brudebørn og brud så klar, til at tage afsted til Høje Taastrup kirke. Det havde været overskyet hele formiddagen, men ca. 11,30 brød solen igennem. Perfekt timing.Efter vielsen gik brudeparret og deres gæster igennem det gamle Høje Taastrup og hjem til reception i haven.


Aftenens bryllupsfest blev holdt i Ishøj landsbys forsamlingshus. En super dejlig dag og aften Ulla & Thomas har at tænke tilbage på.

1000 tak til jer begge for en skøn dag. Og specielt for at give vores børn den store ære og oplevelse det er at være brudebørn. Glæder mig meget til at se alle fotografens billeder. Sikke der skal scrappes ;-)8 kommentarer:

Ulla sagde ...

Hej søster.
Ja det var en dejlig dag, og meget imponerende hvad frisøren kunne gøre ved mit korte hår. Jeg er glad for at Natasja og Nicklas ville være mine brudebørn, og de også havde en dejlig dag.

Karen sagde ...

wow hvor er de allesammen bare smukke! Rigtig smuk brud! Det lyder som om det var en dejilg dag - og skønt vejr! Jeg synes der mangler et billede af dig? Hehe..

Linda sagde ...

Hvor er de smukke allesammen. Tillykke til brudepar og brudepige og svend. Med den store dag.

Annette sagde ...

Hvor er de bare smukke alle 4.
Brudeparret og de smukke brudebørn.
Men hvor er billede af Bruden søster...?

charlotte sagde ...

Nydelige billeder fra en dejlig dag! Og hvor er Natasjas hår dog flot sat op! WOW!!
Dejligt at været var godt og at alle var glade og lykkelige! :)

Jette/ma11edina sagde ...

Dejlige billeder af et smukt brudepar og nogle søde brudebørn. Det bliver nogle dejlige billeder at scrappe. Min datter har også været brudepige, og det ER altså en stor dag for dem - OG forældrene!

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor er de fine allesammen :)
Tillykke med dagen!

Betina Olesen sagde ...

Hvor er hun bare sød din datter, ja da også bruden, men der er nu noget med børn ;-)
Dejligt at i havde en god dag, og at vejret holdt sig, det er træls med det regnvejr ellers.

Hmm.... ang. kalender er jeg gået lidt i stå, alle siderne er lavet og sat i ringene, kalenderne er printet og skåret til, men ....så kom jeg til alle de mdr. jeg skal have skåret ud, og så gik jeg ellers i stå.......men det er ikke opgivet, det sker lige straks..snart...hehe

Hygge fra Betina

Related Posts with Thumbnails