torsdag den 3. juli 2008

Længe siden....

Der har været lidt stille på bloggen længe, syntes ikke jeg når så meget kreativt iøjeblikket. Skoleferien er igang og Natasja har været på ridelejr siden i lørdags. Om 1 times tid kører Nicklas og jeg op og henter en træt og garanteret beskidt ;-) pige hjem. Vildt som man kommer til at savne dem når de er væk så langt tid. Hun har bestilt Jamie Oliver pizza til aftensmad, og de skal da laves på grillen i dette super skønne sommervejr. Nå lidt har jeg fået lavet af kreativt. Syntes at Susanne, Natasjas ridelærer skulle have en lille go sommer hilsen her ovenpå ridelejren. Så derfor har jeg købt lidt lys. servietter, te og hjemmelavet Frederiksberg chokolade hos den hyggelig butik Choko-Tina i Asnæs centeret. Et lille kort skulle der jo så osse til, så det blev lidt hurtigt lavet her i formiddag.


Materialer: Papir fra MyMindsEye, og Qk dies og alfabet.

Tak fordi I kiggede med og fortsat go torsdag ;-)

5 kommentarer:

Karina sagde ...

Rigtig sødt kort du har lavet

Anne Bente sagde ...

åhhh, det var da et supert sødt kort du igen har lavet :)

Engel sagde ...

Hej Lone - skønt kort du har lavet der, og sikke en sød gestus. Kan godt forstå at du glæder dig til hun kommer hjem :o)

Christina / LaChris sagde ...

Det er altid dejligt at overraske og glæde andre med en lille opmærksomhed :O) Et sødt og sommerligt kort du har kreeret.

Netti sagde ...

Sikke da en god idé med en lille gave til ridelæren. den blev hun garenteret vildt glad for!
Supersødt kort du har lavet. det oser af sommer.

Related Posts with Thumbnails