fredag den 31. oktober 2008

Første julekort

Så har jeg fået lavet årets første julekort......vist osse på tide. Det kan godt være at jeg iår skal masse producere nogle af dem ellers når jeg det vist ikke. Jeg har brugt mine nye Spellbinders nestabilities dies. Jeg har kørt dem igennem min QK revolution så det kan altså godt lade sig gøre. Det kan osse godt lade sig gøre at få den embrossede effekt, så det er bare rigtig godt. Det er nemlig netop det jeg godt kan li ved de her dies ;-)
Af materialer har jeg brugt : Bazzill, papir fra DaisyD, Prima blomster og nlade med guldglimmer, Qk Sophisticate alfabet, rødt blonde bånd.
Tak fordi I kiggede med og go fredag ;-)

5 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

super nydeligt kort Lone, jeg har også de dies,jeg er bare glad for dem, mine er godt nok runde:)

charlotte sagde ...

Hej Lone,
Super flot julekort i de helt rigtige julefarver. Jeg kan rigtigt godt li' det prikkede ark! :-) Og Sophisticate alfabetet er så lækkert.
God fredag til dig også.

Charlotte Ravn sagde ...

Hold da op hvor er det bare flot Lone! Tillykke med dine nye dies, jeg er sikker på du bliver lige så glad for dem, som jeg er. Super at de kan bruges i din revolution.
Rigtig god weekend til dig!

Pia sagde ...

Rigtig flot julekort, flot alfabet og dejlige farver du har brugt

Anonym sagde ...

This site is really cool! I found here alot of information that I was looking for. I am really happy to be a part of This site!

Related Posts with Thumbnails