søndag den 22. februar 2009

Ja ja jeg lever endnu.....

.....Men døgnet har bare ikke nok timer iøjeblikket. Så kreativiteten har stået stille de sidste uger, er dog igang med et julealbum....bedre sent en aldrig ;-)
I uge 7 var vi på en herlig skiferie til Valmorel i Frankrig. Vi havde en super skøn uge, selvom om vejret ikke var det bedste de første dage. Valmorel er helt klart værd at anbefale for børne familier, da det er nemt at komme til alting.Nå det var bare et lille livstegn fra mig ;-) Håber snart at komme igang med scrapperiet igen.
Tak fordi I kiggede med, og fortsat go søndag aften ;-)

5 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Velkommen til DK igen ;-), sålænge det er en skiferie der kommer før scrapperiet, gør det vel igenting *S*. Fantastiske flotte billeder med en lækker blå himmel - oplagte til nogle lækre LO´s ;-)

Betina Olesen sagde ...

Det ser ud til at have været en skøn ferie.... og ja, sikke en blå himmel, den savner vi herhjemme ;-)

Mon ikke vi snart ser lidt scrap af dem ...

Hygge fra Betina

Charlotte sagde ...

DEr er nemlig rigtigt lækkert i Valmorel - der var vi sidste år i januar måned!!! Skønne billeder fra jeres skiferie! :-)
Håber vi får dit julealbum at se. ;-)
Rigtig god mandag til dig.

LaChris sagde ...

WAU hvor ser det pragtfuldt ud! Ja, jeg er da klar til at tage afsted igen, hvis det skulle være..suk ! Vi har ikke prøvet at stå i Frankrig...kunne være at vi skulle overveje det :O) Ka du ha en skøn dag!

madamtridse sagde ...

Ih sikke nogle skønne feriebilleder. Fantastisk kontrast med den blå himmel til sneen. Lige til at scrappe. :)
Forsat god aften.

Related Posts with Thumbnails