søndag den 7. juni 2009

Bryllup

Vi var igår til et rigtig dejligt bryllup hos Lotte & Mads. Smukt kirkebryllup og efterfølgende fest på Admiral hotel i København. En dejlig dejlig dag, og et smukt og lykkeligt brudepar ;-)

Brudeparret skulle selvfølgelig sammen med gaven have et kort.
Kortet er lavet med 2 døre, som åbnes på midten af kortet.


Af materialer har jeg brugt : Bazzil karton, Wedding mønsterpapir fra MM, Spellbinders dies, QK Bryllupskjole som er beklædt med tyl, bånd og halvperler, Prima blomster. bånd, og Charms.Til festen lavede vi et indslag hvor gæsterne skulle skrive en hilsen til brudeparret, som de så først må læse på deres 1 års bryllupsdag. Jeg havde beklædt en vin kasse i træ, og i den lå der en god flaske vin og lidt slik og popcorn til at hygge sig med når de om et år læser alle hilsnerne.
Kassen har jeg først malet med MM maling, og derefter beklædt med papir fra Rusty Pickle. Rundt på siderne har jeg så sat en hjerte border stanset ud med QK. På fronten af kassen øverst har jeg brugt spellbinders dies og med Lotte & Mads' bryllups monogram. På selve den aftagelige plade er der osse brugt spellbinders, Champagne og glas fra QK, brudekjole fra QK, Roser, blade, "Love" tag, bånd QK hjørner. Teksten er QK banana spilt.

Da alle gæsterne havde lagt deres hilsner ned i kassen blev den aftagelige plade sømmet på. Også må de først åbne den om et år.

Nå jeg vil igang med at lave hjemmelavede Jamie Oliver pizza, mums dejlig søndags mad.

Tak fordi I kiggede med, go søndag aften til alle ;-)

10 kommentarer:

Mette Ellingsgaard sagde ...

Hold da helt op Lone, hvor er det flot. Jeg er helt vild med den pyntede æske, sikke et stort arbejde.
Jeg håber virkelig, at brudeparret blev glade for gaven.

Anne Bente sagde ...

total lækre ting du der har lavet Lone, super flot.

Tanja sagde ...

HOLD DA HELT op Lone... Hvor er det nogle total flotte ting du har lavet.... WAUW WAUW... Jeg er vild med kortet og ikke mindst den kasse som du har lavet - SEJT gået...
Scrapknuzz Tanja

Jette / ma11edina sagde ...

Hvor er det bare et fantastisk flot kort!! Som altid gennemført til allermindste detalje! Smukt pyntet kjole ;-). Vinkassen til hilsnerne er jo mindst lige så flot, og en rigtig god ide forøvrigt!! Det har helt sikkert vakt glæde og gør det uden tvivl også om et år ;-)

Engel sagde ...

Sikke nogle skønne kreationer. Kortet er rigtig flot og elegant, æsken ligeså. Og sikke en god ide. Detaljerne er bare så gennemførte og elegante... meget inspirerende!

Pia sagde ...

kanon flot bryllupskort og så flot dekoreret æske og så god ide

Netti sagde ...

Woow Lone, sikke kreativ du har været. Det ser da vildt god ud. Jeg er sikker på at de sender dig en venlig tanke om et år når de sidder og læser alle hilsnerne.
Superlækkert kort og virkelig indbydende kasse...

Charlie sagde ...

Smukt kort - lækker detalje med åbningen og rigtig sød ide med kassen med hilsner - kender den kun som hjerter med hilsner på en gren - men dette er næsten sjovere at de ikke må læse dem før om et år. FLOT ÆSKE - der er nok en der har fået købt de nye QK's....

pia iris sagde ...

måtte bare innom når jeg så navnet ditt, Lone er et nydelig navn og jeg har en datter på 19 som heter det ;-)
masse flotte kort i bloggen din, og den her siste var flott med sin morsomme gaveeske.

Anonym sagde ...

l?se hele blog, pretty good

Related Posts with Thumbnails