fredag den 2. april 2010

Go påske


Så blev det påskeferie og april.....undres stadig over hvor tiden blir af. De sidste 3 år har vi været på Maldiverne i påsken, men ikke i år :-( Grunden til at vi ikke er på Maldiverne i år, er fordi vi skal 5 uger til Australien i december.....sååå man kan jo ligesom ikke begge dele...desværre ;-) ;-) Nå men glæder mig vildt til at komme til Australien igen, det er jo mit andet hjemland ;-)
Nå nok om ferie....:-) denne påske holdes som sagt herhjemme, hvor vi er ved at sætte stue istand. Både børnene og jeg skranter lidt med snot, ondt i halsen og influenza ligende tilstande. Vi mangler Maldivernes varme i år......;-)
Nå men et enkelt påskekort er det blevet til med de nye Magnolia påskestempler. Stemplet er malet med Copics, Papiret er fra Panduro, derudover er der brugt Spellbinders, prima blomster, floss, Qk alfabet og små flag.
Håber I alle nyder påskefridagene, tak fordi I kiggede med...;-)

7 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Dejligt påskekort, lige til at blive i forårshumør af ;)
Ja, man kan godt blive vant til den sydlige varme, og mangle den, når "plejer" bliver gemt. Men sikke en tur i kan se frem til senere på året :D
Rigtig god bedring til jer, og god påske ;)

Karina sagde ...

Lækkert påskekort! Det er en sød banner.
Australien lyder ikke dårligt.!

Helle Sahl sagde ...

Dejligt kort med den søde banner.

Fortsat god påske og god bedring til jer.

Engel sagde ...

Kære lone.
sikke et skønt kort du har kreeret - man kommer helt i godt humør af at se på det....Ja man kan jo desværre ikke det hele... men Australien lyder skønt! og så kan I jo gå og glæde jer til oplevelsen. Jeg håber at i snart kommer ovenpå alle tre... og kan slutte påsken med at nyde en dejlig nyrenoveret stue!
God bedring til jer alle tre!

Knus
Engel...

Margit sagde ...

Super kært påskekort...
Australien... det er da super... og i december... der er der jo sommer dér...
Også god påske til dig...

Cecilie sagde ...

Skønt påskekort! Og det lyder fantastisk med en lang ferie til Australien.

Charlie sagde ...

Hvor er det et fint og sødt påskekort og ja - gult og grønt - det skal der til. Vi er mange der savner det gode vejr - men nu er det da vist endelig på vej. SIkken en ferie at gå og glæde sig til, selvom der er længe til lige nu, så suser tiden jo bare afsted. Men nu vil vi først have en LANG sommer ikke???

Related Posts with Thumbnails