onsdag den 13. juli 2011

Invitationer og sommerfest...

Tiden flyver og jeg har svært ved at følge med. Der er sket en masse den sidste måneds tid, så der har ikke været så meget tid til at være kreativ...desværre.
Nå men min Svigermor fylder 80 år i august, og jeg havde lovet at lave indbydelserne for hende, her er så det færdige resultat.Af materialer er der brugt Bazzil og mønsterpapir fra Love2Scrap, bånd og Spellbinders.

25 juni skulle vi holde have/fødselsdagsfest i andledningen af at jeg var blevet 40 i maj. Det blev til en rigtig hyggelig weekend, telt i haven, go mad, glade og feststemte gæster....hvad mere kan man ønske sig :-)

Her er teltet inden gæsterne kom.


Det gamle hus er ved at være klar til gæster, velkomstdrinks og chips på terrassen.
Hoppeborg til børnene...:-) .....og de barnlige voksne :-)

Camilla fra Himmelske kager havde lavet denne flotte kage, hvor hun havde dekoreret den efter mine indbydelser til festen, se forrige indlæg. Flot ikk...?
Tak fordi I stadig kigger med, selv om jeg ikke har været så flittig til at få opdateret bloggen. Jeres altid søde kommentarer betyder rigtig meget :-)

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Stort tillykke med de 40 - så skal profilen i højre side vist ændres :-)

Lækre invitationer - sød ide.

Louise Hou sagde ...

Stort tillykke med de 40 år :-)
Det ser bare vildt hyggeligt ud. Jeg nyder at holde øje med din blog. Jeg elsker dine kort og kreationer. De er super flotte og lige efter min smag. Tak for den gode inspiration :-)

Jean sagde ...

Hvor er det bare nogle smukke invitationer du har lavet.. og det ser rigtig hyggeligt ud med bordopdækningen og hoppeborg!!

Dejlige Camilla kunne hjælpe dig med en kage der endda matcher invitationerne.. Hun er også bare en super dygtig kagedecoratør ;)

Anna sagde ...

Hvordan er pynten på kagen lavet? :) den er rigtig flot!

Related Posts with Thumbnails