søndag den 6. maj 2007

BOM


BOM er en forkortelse af Book of me. Har længe haft lyst til at komme igang med at lave en Bom om mit/vores liv. På Dreampapers hjemmeside har Lindse nu udfordret os til at lave en BOM, og så er det jo om at hoppe med på vognen. Den første udfordring lød på at man skulle lave en forside til sin BOM, og beskrive hvorfor man vil lave en BOM. Til mit første LO har jeg valgt at bruge noget papir, som jeg købte for et stykke tid siden hos Dreampapers. Syntes papiret er vildt flot, men osse svært at bruge. Papiret er fra DCWV's serie "Once upon a time". Men da vi fik denne udfordring var jeg ikke i tvivl om at papiret ville passe perfekt til den.

5 kommentarer:

Majer sagde ...

Hej Lone!

Velkommen i blog-livet. Håber at du bliver glad for, at hænge ud i blog-land og vil deltage aktivt :-)

Det med aktivt, er måske ikke det jeg skal råbe højest om selv. ALT står helt stille hos mig... i hvertfald i forhold til blog, scrapbooking, nettet osv. Det hele er pakket i flyttekasser, og jeg burde egentlig være igang med at male, ude i vores nye hus.

Men nu skal jeg også afsted. Vil bare lige ønske dig velkommen i blog-land.

/Majer

Gitte sagde ...

Kære Lone
Tillykke med din fine nye blog - jeg glæder mig til at følge med her også.
Jeg glæder mig også til at se flere LO med papiret "Once upon a time" -de er så flotte, at man ikke nænner at dække dem med fotos -men du har nu sluppet godt fra det med et superflot LO.

Charlotte Ravn sagde ...

Tillykke med din nye blog Lone - jeg glæder mig til at følge med her! Det er utroligt flot, dit BOM LO!

madsenlarsen sagde ...

Tillykke med din blog, Lone.
Glæder mig til at se hvad du får lavet i fremtiden.

Tanker fra
Annette

Linda sagde ...

Hej Lone !
Tillykke med din nye blog - dejligt at der er en mere man kan føje til listen - over det man lige skal ind og se til hver dag. For at se om der er sket noget nyt.
Som jeg har skrevet i Galleriet på Scrapshop så er jeg vild med dit LO. Endnu engang TILLYKKE MED BLOGGEN !!!

Related Posts with Thumbnails