lørdag den 9. juni 2007

Du danske sommer jeg elsker dig..........

Uhmmm for et skønt vejr idag. Var på arbejde til kl. 13,00 og så var det bare hjem og nyde det dejlige vejr. Elsker bare vores hus, have og omgivelser på dette tidspunkt om året. Vi har rigtig god plads rundt om huset, mere præcist 12 tønder land. Ca 7 tønder land er forpagtet ud til en landmand som dyrker jorden, mens resten ligger som græsfolde rundt om huset. Så der er masser af plads til trampolin, pool mm. Vi satte den 10.000 liters pool op sidste weekend, og allerede nu er vandet 26 grader. Så de sidste par dage har ungerne brugt det meste af tiden i vandet.


Billedet er taget her til aften ved 20-tiden.

Aftensmaden blev også indtaget udendørs på gårdspladsen som bare er så dejlig sval om aftenen.
Børnene lavede snobrød og pølser på den transportable blåplads, bare rigtig hyggeligt. Skønt at sommeren er kommet......


5 kommentarer:

charlotte sagde ...

Det ser vel nok skønt ud! Dejlig gårsplads i har - vældig idyllisk! :)
Her går den også på grillaftener, badning i bassinet (5000 liters), som står på vores terasse og total afslapning. Dejligt det er sommer!

Den fødselsdagskalender du har lavet er bare så super flot!! Hvilket album har du brugt til det? Jeg vil meget gerne lave en lignende.

God søndag!

Familien Thormose sagde ...

Hvor ser det bare skønt og dejligt ud. Lækkert med så meget udenomsplads til børnene.

Scrap-hilsen fra Anne

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor ser det skønt ud med poolen! Og jeres hus er jo som taget ud af en Morten Korch film :) Kan godt forstå du er glad for at bo der, det ser rigtigt lækkert ud!

Gitte sagde ...

Åh - det ser vel nok skønt ud ! Ja, vores have er for lille til en pool - men så bor vi kun 500 meter fra vandet - så det må vi nøjes med.

Lisen sagde ...

Åh hvor ser jeres hus bare rigtig dejligt ud - sådan et sted har jeg altid drømt om. En rigtig lille perle i har både for jer selv, men også for ungerne pga den gode plads i har.

Misundelig?... JA!

Kh
Lise

Related Posts with Thumbnails