mandag den 18. juni 2007

Mandag igen.....


Så er det igen mandag, syntes godtnok ugerne flyver afsted. Tænk der er kun 2 uger igen så starter skoleferien, og min lille pige er færdig med første klasse. Weekenden har stået på polterarbend for min søster og hendes kæreste. Det var desværre ikke det bedste vejr i lørdags, så drengenes gik lidt i vasken da deres var et udendørs arrengement. Ulla blev hentet i åben sportsvogn kl 9,00, og kørt hjem til min mor og far hvor vi spiste brunch. Derefter var vi til afrikansk dans, hvor vi fik en times undervisning. Så gik turen til ZooCity i Rødovre, hvor hun skulle holde en stor fugleedderkop. Hun er så bange for edderkopper men hun gjorde det, føj hvor var den ulækker. Så stod den på sumo brydning, og optagelse af musikvideo. Derefter grillede vi hjemme i haven, så det var bare en rigtig hyggelig dag. Lidt Scrap er det osse blevet til. Fik lavet dette Lo af Natasja og Mysla, hendes yndlingshest på rideskolen. Materialer brugt til dette LO, Basic grey Stella Ruby, Thickers bogstaver, Prima blomster, Knapper, Store hæfteklammer, Nameplate, Qk hestesko.

6 kommentarer:

charlotte sagde ...

Det blev et flot LO, Lone! Jeg kan vældig godt li' ideen med tekststrimler + hesteskoen i nameplaten.

Og jeg giver dig ret: Det er ikke til at forstå skolen snart holder sommerferie! Mine drenge afslutter 1. og 3. klasse!! *giiiisp* de bliver store!

God mandag til dig!

Annette sagde ...

UUAAARRRRKKKKK en fugleedderkop. Jeg HADER fugleedderkopper og edderkopper. Hvis det havde været mig var jeg faldet om bare jeg så den. Men sejt at hun gjorde det.

Charlotte Ravn sagde ...

Super flot LO, med nogle lækre detaljer!

Gitte sagde ...

Uf- en fugleedderkop. Det kunne jeg ikke have gjort, så det var bare sejt gjort. Men et skønt LO - og Islænderheste er bare så skønne at have med at gøre.

Majer sagde ...

Flot Lo. Det ser godt ud med de to sedler i nameplaten.

lam sagde ...

Super flot layout. Flot opsætning og farvevalg og det vække minder, da jeg selv var rimelig heste tosset som barn.
Godt det ikke var mig der var blevet udsat for en fugleedderkop, jeg var besvimet bare ved tanken.

Related Posts with Thumbnails