tirsdag den 14. august 2007

1. Skoledag efter ferien.

Så er sommerferien slut, og skolen her i Knabstrup startede idag. For Natasja betød det at hun skulle starte i 2. klasse. Det var osse lige på og hårdt, fra 9,00-14,00 på første skoledag. Var med deroppe den første ½ time, og det er utroligt så store de allesammen er blevet. Kom lige til at sammenligne billeder fra da Natasja startede i børnehave klasse, 1. klasse, og nu 2. klasse. Det sidste års tid har hun godtnok forandret sig en del. Hun er blevet så stor at se på. Man kan så undres over at man ikke selv blir ældre.....;-)
Natasja for 2 år siden da hun startede i børnehave klasse.

Sidste år da hun startede i 1. klasse.Og så i dag, første skoledag i 2. klasse.

2 kommentarer:

Diana sagde ...

Ja, har også tit tænkt på at børnene bliver store, mens vi stadig er lige unge og smækre at se på ;-) Det er da helt vildt som din datter har forandret sig det sidste år.
Jeg har selv en søn, der starter 2. klasse i morgen og dit indlæg fik mig til at tænke på, at jeg skal have kameraet klar i morgen tidlig. Tak for det :0)

Helle Greer sagde ...

Hej lone,
hejsa fra Californien fra en "fellow" dansker.
Jeg fandt din blog idag, spor mig ikke hvordan, men bare fra den ene til den anden blog, og lige pludswlig havnede jeg paa en dansk blog JuHuuu.
Jeg har boet herover siden 1988, men rejser hjem 2-3 gange om aaret, og besoger min familie, har lige vaeret hjemme paa ferie, med min son Stefan som startede 3 klasse i dag, jeg har ofsaa en datter Sofia som gaar paa High School 11 klasse.
Jeg har en veninde paa fyn som jeg har har faaet helt vildt ind til scrapbooking. Jeg er ved at aabne en Scrapbook store here i San Diego.
Ville veare sjovt at hore fra dig.
min blog er http://hellegreer.typepad.com/
Venlig hilsen
Helle Greer

Related Posts with Thumbnails