søndag den 5. august 2007

Hjemme igen.....

Så er vi hjemme igen efter 6 dage i det jydske, nærmere betegnet Klitmøller. Nogle venner købte for et par år siden et hus deroppe som de bruger som sommerhus. Det ligger bare helt perfekt 5 min. til stranden. De første dage var dog simpelthen så blæsende at man fik "vind-kuller". Stranden ved Klitmøller er jo kendt for sine bølger, og folk kommer langvejs fra for at surfe her. Dog er det ikke lige det sted man lader sine børn bade, havet her er virkelig lumskt.

Men denne surfer livstil som er omkring Klitmøller, minder mig helt om surf strandene i Australien. Dog var temperaturen her i det Nordjydske en helt anden.....


Den ene dag hvor det blæste helt vildt tog vi til Hanstholm for at se den store bunker fra 2 verdenskrig. Den er ført tilbage som da tyskerne var der, meget spændende at se. Og det er bare helt vildt så stor den er, med alle sine underjordiske rum.

På stranden ved Klitmøller var der osse en lille skateboard rampe. Børnene, specielt Natasja gik vildt op i at lære at stå på skateboard. Så vi fik investeret i skateboards og sikkerhedsudstyr, og så kunne de bruge timer på at øve sig i at stå på skateboard.

Ja som I kan se er Natasja blevet en rigtig "Skater-tøs"


Fredag stod den så på Djurs sommerland inden turen gik til Sjælland igen. Og Djurs er virkelig et god sommerland. Specielt deres vandland er vildt imponerende, ærgeligt at det ikke var lidt varmere i vejret. Men vi fik prøvet hvad der var at prøve uden at vi skulle stå i kø i flere timer, så det var rigtig godt.Nu er vi så hjemme igen, og har heldigvis en uges ferie mere. I dag har vejret været perfekt så vi har ligget ude på fjorden hele dagen.

5 kommentarer:

AnnikaDK sagde ...

Velkommen hjem igen :)
Lyder til at det var hyggeligt.
- og så var I forbi min svigerfamilie kan jeg se ;)

Majer sagde ...

Velkommen hjem fra ferie. Sikke en masse gode "Scrappe-billeder" du har fået taget :-)

Jette / ma11edina sagde ...

Dejlige "danske" sommerbilleder ;-)
glæder mig til at se dem på LO´s
Nyd den sidste ferieuge med det, der minder om sommervejr!

Diana sagde ...

Jeg hørte faktisk en radioudsendelse om et "surfers paradise" i Jylland, mon det så er hvor I har været.
Dejligt at I har endnu en uge, og især når de har lovet så dejligt vejr :0)

Charlotte Ravn sagde ...

Velkommen hjem, det ser ud som om i har haft en dejlig ferie og sikke skønne scrappe billeder du har fået taget, især af den seje skaterpige :)

Related Posts with Thumbnails