fredag den 14. september 2007

Lo's som er med i første nummer af My Scrap Corner.

Da der nu er flere som lægger deres Layouts fra det første nummer af "My scrap corner" ud på nettet, kan jeg vist osse godt lægge mine ud. Jeg har været så heldig at få 2 layouts med i det første nummer. Stor ros til alle pigerne bag bladet, det er virkeligt et godt blad fuld af gode ideer.

Det første Lo jeg har i hedder "Snorkling". Billederne er af Nicklas fra vores tur til Maldiverne i april. Her lærte han at snorkle og det måtte selvfølgelig foreviges.Af materialer har jeg brugt : Bohemia papir fra My Minds Eye, Heidi Swapp chipboard bogstaver, Knapper, Scrappers floss, Prima blomster, Nameplate, Bånd og Stempel

Det andet LO som jeg har i bladet hedder "Pizza-Chef". Billederne her er også fra vores tur til Maldiverne. Her er det Natasja der sammen med Kids-Clubben var oppe på en af restauranterne og lave deres egne pizzaer.Af materialer har jeg brugt: Doodlebug papir, Thickers bogstaver, Hæfteklammer, Heidi Swapp blomst og floral centers, Knapper, Scrappers floss og Brads.

Tak fordi du kiggede med ;-)

7 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

wawww så flotte loer Lone,
dem kan jeg godt forstå der er kommet i bladet, super detaljer på dem begge :)

charlotte sagde ...

Hvor blev begge LOer flotte! Og tillykke med at blive publiceret. Jeg har netop bestilt bladet hos DP, så det kommer jo nok på tirsdag i min postkasse - glæder mig!
Jeg håber du får en god søndag.

Gitte sagde ...

Superflotte layouts -som jeg godt så i bladet. Jeg kan godt li' din rene stil.

Jeg håber ikke, at jeg bliver upopulær nu - men jeg tror faktisk, at du først må vise dem andre steder end i bladet, når der er gået en måned fra bladet er udgivet.

Jette / ma11edina sagde ...

Tillykke Lone, det er nogle vildt flotte LO´s du har lavet. Super stil og farvevalg som altid! Har også købt bladet, og det er helt i top!!

Else Slipsager Petersen sagde ...

Rigtig godt gået Lone. De er bare vildt flotte.Tillykke!

piabau sagde ...

de er bare så super gode de 2 loer der er kommet med i bladet

Anne Thormose sagde ...

Som altid - skønne layouts. Jeg kan godt forstå, at My Scrap Corner valgte at bringe dem. ;o)

Related Posts with Thumbnails