lørdag den 29. september 2007

Køkken.


Der har været lidt stille på min blog på det sidste.
Har ikke rigtig nået at scrappe ret meget de sidste ugers tid, men nu er jeg tilbage igen. Jeg er så endelig blevet færdig med et LO som jeg kan vise her. En udfordring jeg følger på Majers blog, hvor det gælder om at scrappe hjemmet. Denne uges udfordring lød på at scrappe sit køkken. Jeg valgte at scrappe mine før og efter billeder af vores køkken.

Af materialer har jeg brugt: Basic grey "Stella Ruby" mønsterpapir, Overskrift skåret ud med Silhouette, de store pile og swirls er osse skåret ud med Silhouette, Knapper, Prima blomster, stempler.


I morgen er der scrapdag hos scrapshop, og jeg har tilmeldt mig et par kurser. Er sikker på at det blir en rigtig hyggelig dag.


Tak fordi du kiggede ;-)

8 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

super flot lo du der har lavet Lone, så skønt med sådan nogle før og efter billeder,

det lyder bare rigtig hyggelig med sådan en scrap dag.

Jette / ma11edina sagde ...

Hvor er det et lækker LO. Super flot, dejlige farver og dejlig med hele historien bag. Ja, det er bare så dejligt at have nogle før- og efter billeder! Har også fået mit BOH LO lavet, mangler bare at få det lagt på bloggen.

Linda Hyldahl sagde ...

Rigtig flot LO du har fået lavet der - dejlige farver der er brugt og hvor er køkkenet bare blevet flot:-)

Linda sagde ...

Wauv de er blevet flotte - det er så skønt med før og efter billeder, så kan man rigtig glæder sig over hvor godt det er blevet. Hvor må det være dejligt at være ejer af en Silhouette.

Majer sagde ...

Det er så lækkert det LO. Er vild med papiret du har brugt, og så er jeg vild med, at du gider at følges med mig i vores BOH. Er til gengæld ikke så vild med, at du har sådan et nyt fedt køkken, når jeg ikke har det ;-)

Charlotte Ravn sagde ...

Super lækkert LO og super lækkert køkken...altså efter :)

Annette sagde ...

Hold da helt op for en forskel. Hvor er det et lækkert køkken i har. Har aldrig før set en ovn med oval-rude. Super skøn detalje.

Dit LO er også rigtig flot lavet.


Tanker fra
Annette

Betina Olesen sagde ...

Sikke et flot LO, er vilde med de farver du valgt og især de swirls...

Fedt med et før og efter layout, er desværre selv kun nået til før...suk...

Hygge fra Betina

Related Posts with Thumbnails