søndag den 21. oktober 2007

Efterårs ferien er slut.
Så er det slut for skolernes efterårs ferie for i år. Så i morgen er det igen skoledag for Natasja, børnehavedag for Nicklas og arbejdsdag for Jan. Natasja har haft en helt forrygende uge på ridelejren. Hun er virkelig kommet videre med sin ridning så det er bare så fedt. Der hvor hun rider er et Natural horsemanship ridecenter, så det er en helt naturlig omgang med hestene. Hvis man sammenligner med hendes forrige rideskole, er dette bare en super måde at at lære at omgås hestene på. Igår da jeg var oppe for at hente hende var der lige en times opvisning med hvad de havde lært i den forgangne uge, og de var virkelig blevet dygtige.

3 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

åhhh, det var godt hun havde haft en god tur på lejr, og moderen kom også godt igennem ugen? hehe.

sååå herlige billeder

Betina Olesen sagde ...

Hvor er de søde...både rytter og hest....dejligt at man kan se der sker noget med ridningen, og at hun selv føler det.

Ja, det er slut med den ferie, og jeg sidder som sædvanligt, og tænker: hvor blev den af, jeg kunne sagtens snuppe en uge mere... indtil jeg ser ungernes glade ansigter, så er det dejligt at være tilbage på arbejde..

Hygge fra Betina

charlotte sagde ...

Det lyder super godt med den der naturlige omgang med hestene, som du skriver om!! Og dejligt at høre hun har haft en alletiders ride-lejr! :-) Jeg kan tænke mig at hun var stolt af at lave opvisningen, da du hentede hende!
Skønne billeder!! :-)

Related Posts with Thumbnails