mandag den 1. oktober 2007

5 favoritter......


Så er det mandag igen, syntes godtnok lige at den ene uge tager den anden i øjeblikket. Igår var jeg til super scrapdag i scrapshop i Roskilde, og det var bare super hyggeligt. Det første kursus jeg havde tilmeldt mig startede kl 9,00, så jeg var tidligt hjemmefra. Vi skulle lave et sørøver album med materialer fra Rusty Pickle. Er ved at lægge sidste hånd på det, så jeg ligger det ud på bloggen når jeg er færdig. Andet kursus jeg havde tilmeldt mig, var et giftbox kursus. Når jeg er færdig med det får I det osse at se her.

Majers udfordring for september lød på at man skulle scrappe sine 5 favorit scrappe ting i sorte og hvide materialer. Jeg var så heldig at få en delt førsteplads, så tak for det.

Materialer som jeg har brugt til dette lo: Papir fra doodlebug, QK sophisticate alfabet, thickers, Bånd, Tag skåret ud på silhouette, blomster, brads, scrappers floss, Bredt RicRac bånd, Store hæfteklammer.

1 oktober betyder osse at Lotte har fødselsdag, så stort tillykke med dagen, vi glæder os til søndag.
Tak fordi du kiggede med ;-)

7 kommentarer:

Lisen sagde ...

åååh wau et flot lay-out, det vil jeg huske til når jeg engang igen selv får tid til at scrappe.

Anne Bente sagde ...

waww og wawww hvor er den dog flot, super ide med tagsene, og flot i det sort hvide, jeg er vild med alt det du har lavet på denne Lone, super flot

charlotte sagde ...

Det lyder til at scrapdagen har været super god!! :-) Skønt at du hyggede dig.
Dette LO er virkelig flot, Lone. Er vild med det alt det sort/hvide og tillykke med den delte 1. plads. Godt gået! :-)

Charlie sagde ...

Flot LO - Hvad er det for nogle tags du har brugt, dem kender jeg vist ikke?

Tak for din besked hjemme hos mig =0) - ja det var hyggeligt at sidde ved samme bord - men nej jeg er ikke færdig - og bliver det nok heller ikke før efter vores lille ferie i næste uge.

Charlotte Ravn sagde ...

Flot og anderledes opsætning! Stort tillykke med den delte førsteplads!

Jette / ma11edina sagde ...

Det er et super flot LO! Kanon flot i sort/hvid og lækkert med alt du har fået med! Og tillykke med en flot (delt) førsteplads!

Anne Thormose sagde ...

Sikke en hyggelig scrap-dag, du har været på. Lækkert layout - og jeg er næsten helt enig med dig i farvoritterne - jeg ejer nemlig (endnu) ikke en Siluette. ;o)

P.S. Jeg hørte ikke fra Magnolia via mail - stemplerne dumpede bare ind af brevsprækken. Håber du snart ser dine stempler.

Related Posts with Thumbnails