torsdag den 10. april 2008

Bubblemaker.


Så fik jeg endelig scrappet igen ;-) Hårdt at komme hjem fra ferie og finde ind i den vandte rytme igen. På dette Lo har jeg brugt et billed af Natasja lige efter hendes Bubblemaker dyk på Maldiverne. Jeg har brugt papir fra Mymindseye, Blossom alfabet fra QK, Svømmefødder fra QK, Bobler fra QK, blomst fra Prima, Doddling er syet i hånden.
Tak fordi I kiggede med og fortsat go Torsdag ;-)

13 kommentarer:

Stinne sagde ...

Nøj hvor er det et lækkert LO. Har kigget meget på det alfabet - men jens siger at det er slut med alfabeter for en tid!

Jeg har bestilt mine Dies på www.papirloftet.no hvor der var -20 %

hilsen
Stinne

piabau sagde ...

super smukt lo hvor alt bare passer sammen, billed og papir. Kan godt ses at i har haft en vidunderlig ferie fuld af oplevelser

Charlotte Ravn sagde ...

Super flot LO, hvor er det bare nogle skønne farver og fed detalje med den håndsyede doodling! Det ser ud til, at have været en kanon lækker ferie, kan godt forstå, at det er hårdt, at komme hjem til kulden igen!

Jette / ma11edina sagde ...

Wow hvor er det lækkert, skønt papir og lækre farver, super flot. De bobler er da alt for fede, især til dette emne :-D, og din håndsyede doodling er virkelig flot! Glæder mig til at se flere af dine fantastiske feriebilleder scrappet.

Majer sagde ...

Dejligt at se scrap fra dig igen :-) Det er blevet et fedt LO, med en masse gode detaljer ognoget lækkert papir :-)

netti sagde ...

Skal jeg fortælle dig noget..vi er nogle der kalder den der blå som kartonnen har for Lone Nielsen-blå for det er lige din farve :o)
Superflot layout i Lone Nielsen-blå farver og sikke da et lækkert billede.

lam sagde ...

super flot layout, hvor farverne er flot afstemt til fotoet. dejlig opsætning med søde detaljer

Linda sagde ...

Et lækkert LO - glæder mig til at se flere ferie LO, men alle de fantasktiske billeder i har taget.

troll13 sagde ...

Wow, det er bare så lækkert, jeg er vild med dine sygninger ved blomsten, og det er bare så godt det billede.

Anonym sagde ...

See Please Here

Anne Bente sagde ...

åhhh lone sååå lækker lo du har lavet der :)

charlotte sagde ...

Det blev rigtigt flot, Lone. Skønne farver, som passer helt perfekt til fotoet. ... og i øvrigt er det et dejligt fotot!!
Ja, det må være drøn-hårdt at komme igang med hverdagen igen! Men nu har du alle de skønne, eksotiske billeder at kigge på! :-)

Charlie sagde ...

Tænk hvor mange spændende ting børn får prøvet nu om dage som vi andre slet ikke kunne forestille os. Det ser da ud til at i har haft en LÆKKER ferie - dejligt. Og det LO med den lille nybagte dykker er super og i meget lækre farver. Velkommen tilbage til DK - jeg har tændt for solen for dig. =0)

Related Posts with Thumbnails