onsdag den 23. april 2008

Julen, hjerternes festSå fik jeg endelig scrappet lidt igen, og det blev til endnu et juleLo. Billederne er taget juleaftensdag, hvor Natasja og Nicklas gik hen til vores gamle naboer med en lille julehilsen.
Af materialer har jeg brugt: Mønsterpapir fra Rusty Pickle, Chipboard bogstaver fra Heidi Swapp, ghosthjerte fra Heidi Swapp, Qk sophisticate alfabet og revolution swirll, Blomster fra prima, bånd, brads, knapper, ribbon spænde fra tror jeg nok MM.
Lo'et har jeg lavet efter en skitse fra denne bog fra Pagemags. En supergod bog med masser af gode skitser og inspiration.


Tak fordi I kiggede med og go onsdag til alle ;-)

8 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

åhhh, hvor er det et lækkert jule lo du der har lavet Lone, og hvor er det skønt at læse at nogen tænker på ældre naboer :)

Netti sagde ...

Den bog har jeg også og den er sååå fed!!
Superflot layout du har lavet i lækre farver.

Jette / ma11edina sagde ...

Rigtig skønt LO, og sikke nogle dejlige farver! Forstår naboernes glæde, det er sådanne ting, der betyder så meget :-). Uhhhh, den bog er på vej hjem til mig...den glæder jeg mig også til!

troll13 sagde ...

Du laver altså de mest fantastiske LO'er, derfor vælger jeg at du skal have en Award af mig, som du frit kan hente på min blog ;o)

Betina Olesen sagde ...

Yessssssss...ja jeg klapper altså stadig i hænderne, når jeg ser at der er andre der laver jule-LO'er..... og det et lækkert et af slagsen... lækker farver og lækker opstilling...men er især vild med titlen ;-)

Tillykke med awarden....

Hygge fra Betina

Christina / LaChris sagde ...

Det er bare SÅ flot et jule LO ! Kan godt li at du har kombineret rødt og lyseblåt...frækt:O)

charlotte sagde ...

Sikke et hyggeligt jule-LO. FLot skitse du har brugt - jeg har fundet den i bogen ;-) Den bog er bare så fed! Jeg er SÅ glad for jeg købte en til mig selv!!
Herlige billeder af dine søde jule-børn og flotte ark du har brugt.

Anne Thormose sagde ...

Lækkert layout - lige mine julefarver.
Jeg venter PageMaps bogen ind af døren en af de nærmeste dage, og glæder mig rigtig meget til at læse i den.

Related Posts with Thumbnails