torsdag den 9. juli 2009

Endnu er kort....

Syntes godtnok at det lige mest blir til kort iøjeblikket, må se at få scrappet nogle layouts osse....;-) Vi skal op og hente Natasja på ridelejren i morgen, så dette kort er til hendes ridelærer Susanne som skal havde det sammen med en lille sommergave.Materialer: Bazzil, Papir fra FancyPants, Spellbinders, Qk jordbær, tag, swirll og Banasplit alfabet, mini termometer, charms, roser og prima blomster og blade, bånd, Jenny Bowling journaling card.

Kortet skal gives sammen med denne lille gave bestående af krus fra GreenGate, tesi, jordbær/rabarber grøn te og hjemmelavet Frederiksberg Chokolade.


Tak fordi I kiggede med og go torsdag aften til alle....juhuuu jeg har weekend nu ;-)

5 kommentarer:

Mette Ellingsgaard sagde ...

Sikke en skøn gave at få. Smukt sommerkort.

Berit Bilde sagde ...

Det er godt nok et flot sommerkort :-)

Tanja sagde ...

Mon ikke hun er blevet rigtig glad for gaven sammen med dette skønne kort du har lavet... Det er virkelig et sommerkort... :o)
Scrapknuzz Tanja

Charlie sagde ...

Tak for din hilsen - dejligt at det ikke ser svært ud - men jeg bedømmer det jo ud fra hvor længe jeg rodede med kortet før jeg var tilfreds... =0)

Sjovt du lige har lavet et kort med den tekst for den har jeg i tankerne til et fødselsdagskort denne uge - jeg husker bare teksten som Kirsebær er søde - men pyt med det - sådan en die har jeg også.. ti hi.

Charlotte Ravn sagde ...

Sikke en skøn gave og et super flot sommerkort. Det bliver hun garanteret rigtig glad for!

Related Posts with Thumbnails