torsdag den 13. august 2009

Første skoledag

Igår havde Natasja og Nicklas første skoledag efter en dejlig lang sommerferie. Natasja startede i 4 klasse ( Hvor er tiden lige blevet af ??), og min "lille" dreng skulle starte i børnehaveklasse. Puha syntes godtnok det er lidt hårdt når man afleverer den sidste til skolen......snøft. Nicklas har altid været vandt til kun at være i børnehave 2-3 dage om ugen, så det blir noget af en omvæltning at skulle afsted hver dag. Men han var meget meget stolt og spændt da vi tog til første skoledag igår formiddags.

Natasja klar til 4. klasse.


Nicklas klar til skolen.

Tak fordi I kiggede med og go torsdag til jer alle ;-)

4 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

nåååå så skønne billeder, ja det er en stor dag at starte i 0 klasse, jeg har jo 2 børnebørn der også gjorde det i går :)

Charlotte Ravn sagde ...

Dejlige billeder af dine søde skolebørn. Uh jeg kan huske da min lille dreng skulle starte i skole, jeg synes også han var alt for lille og at han helst skulle blive ved med at være min baby ;)Nu er han 23, men han er stadig min lille dreng....selvom han er 1.85 og bruger str. 45 i sko hihi.
God weekend til dig og familien!

Anne Thormose sagde ...

Uha, jeg kender den følelse alt for godt. Afleverede lille Charlotte i 0. klasse og Emma i 2. klasse i den forløbende uge.
Skønne billeder af børnene. ;o)

Charlie sagde ...

Fine billeder. Jeg glæder mig til at se billeder at mit barnebarn der også er begyndt i 0. kl.

Related Posts with Thumbnails