tirsdag den 25. august 2009

Sommerfest

Så er der liv på bloggen igen ;-) Har de sidste par uger haft travlt med at få det hele klart til vores sommerfest/fødselsdag som løb af stablen i lørdags. Vi havde arrangeret telt i haven, og så var det jo bare at krydse fingre for at vejret artede sig. Og det er der jo ingen garanti i dette land, men vi var heldige sikke et skønt sensommer vejr vi havde.

Her er så teltet da bordene er dækket, jukeboksen er ankommet og vi er klar til fest.

Da vi jo bor på landet, og det er høst havde vi i den bageste en af teltet lavet
en sofa af halmballer. 2 små borde af halmballer med rød og hvidternede duge og rød og hvidternede puder i sofaen gjorde det faktisk rigtig hyggeligt


Vi havde lejet en digital jukeboks og den stod hernede ved siden af sofaen.

Der skulle jo osse være lidt for børnene, så der var lejet en hoppeborg og den var en stor succes. Til de store børn (..læs, voksne ) syntes Jan osse der skulle være lidt sjov, så der var rodeotyr med musik, tids-tagning og hele baduljen. Så der var virkelig kamp til stregen om at få den bedste tid ;-)


Her er så vores dejlige hus set fra "rodeotyren", og ja det hele blir jo skønnere når vejret er godt.Kagen til kaffen havde jeg bestilt hos Camilla fra "Himmelske kager", og hun er bare super dygtig og laver de lækreste kager. Da det jo osse var Jans fødselsdag vi fejrede, og jeg i den anledning havde givet ham et Kite-surfing kursus var kagen lavet over dette tema. Men da man jo som ny Kitesurfer ligger meget i vandet, var det det som Camilla havde lavet på toppen af kagen.


Til min svigermor havde jeg lavet et balkort for at drille hende lidt. Til Lotte og Mads bryllup havde hun meget travlt med at jagte alle mændene for at de skulle danse med hende ;-) Så for at gøre det lidt lettere for hende denne gang havde jeg lavet dette balkort, så hun allerede under middagen kunne få skrevet navnene ned på dem hun gerne ville danse med ;-) ;-). Og det blev fyldt op, osse på bagsiden ;-)
Da vi jo som sagt bor på landet havde vi i indbydelsen skrevet at folk var meget velkomne til at overnatte her. Så nogle lå i telt, andre indenfor og halmsofaen blev lavet om til seng for et par stykker.

Så søndag morgen var der morgenmad på terrassen for dem som havde overnattet.

Så det var bare en super dejlig weekend/sommerfest.

Tak fordi I kiggede med og fortsat go tirsdag aften ;-)

11 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

hold da helt op, det var godt nok supert da, både med hoppeborg og tyr :), hold op hvor er de halmmøbler bare kreativ lavet, det må ha været en super fest.

Linda sagde ...

Sikke en fest... det lyder som om det var super. God idé med sofaen og bordene og de sjove ting I havde lejet til dagen. Kagen er/var da super flot, hun er virkelig dygtig.

Engel sagde ...

Jeg håber at festen var rigtig skøn... For I har da gjort ALT for at det blev en succes. Totalt skønne sofaer - og det ser rigtig sødt ud med de skønne duge...! Og sikke en fantastisk kage...og sjov! Håber I tænker tilbage på begivenheden med glæde :o)
Knus Engel

Mette Ellingsgaard sagde ...

Hold da op en fest, hvor er det bare gennemført. Sofaerne er bare skønne. Kagen :-)) Jeg har været inde på hendes hjemmeside. Hold da op nogle lækre kager....

Netti sagde ...

Hold da op det må have været en fed fest! Sikke kreative i havde været. Jeg troede nu først at det sorte på kagen var en strømpe hihi.

troll13 sagde ...

Hold da op Lone, for en fantastisk, helt igennem gennemført fest, jeg er helt vild med dit høhjørne.

Og så lige en lille intern...
Måske vi skulle bytte kort, jeg kunne da også godt tænke mig et af dine :o))))

Betina Olesen sagde ...

Sikken fest vi har haft nu i nat, åh ja åh ja åhhhhhh.... LOL...

Hvor ser det bare skønt ud, vil med høsofaen, kagen, og balkortet... sådan skal sådan en fest klares ;-)

Hygge fra Betina

Camilla (Himmelske Kager) sagde ...

Sikken en fest, Lone. Er helt vild med dit "hø-hjørne" - det var en super god idé. Dejligt, at I blev glade for kagen :-)

Charlie sagde ...

Ser ud til at have været et KANON arrangement - skønne sofaer til en tur i høet (nå nej det hedder jo halm...) fin og sjov kage, og svigermors balkort - jamen der har da ikke været et øje tørt. Tak for kigget.

bestevenn sagde ...

Via kort o mania tok jeg en titt i bloggen din. Så mye fint du lager. Den sommerfesten så virkelig morsom ut. Og for en kake, lo godt av motivet. Ha en god høst.

Aage Jørgensen sagde ...

For nylig var jeg også ude at prøve en rodeotyr med mit barnebarn.

Det er godt nok sjovt. Hold fast hvor vi morede os!

Med venlig hilsen

Aage Jørgensen

Related Posts with Thumbnails