fredag den 25. juni 2010

Skoleferie.....og farvel til verdens bedste børnehaveklasse lærer

Tænk så har børnene 6 ugers ferie foran sig....gid det var mig :-) Natasja har afsluttet 4 klasse og skal nu forlade Knabstrup skole for at starte på Stenhus Privatskole i Holbæk. Knabstrup skole har været en rigtig go lille skole at starte på, få elever og kun til 6 klasse. Men nu venter et nyt kapitel på Stenhus, sikker på at hun nok skal komme til at trives der også. Nicklas har afsluttet børnehaveklassen og er nu klar til første klasse.......det er hans mor bare ikke....:-) Her på Knabstrup skole har vi bare den dejligste børnehaveklasse lærer.....så ved ikke hvordan jeg/vi skal undvære den daglige kontakt med Lene. Men sådan er livet jo...benhårdt...;-) De sidste par uger har været præget af diverse afslutninger i sportsklubber, skole mm. Jeg er i forældrerådet i Nicklas klasse, og vi havde planlagt en hyggelig aften med snobrød, pølser mm
Nicklas og Marcus laver snobrød...selvfølgelig med solbriller for at undgå røgen...


Nå men skoleåret er slut idag og selvfølgelig skulle Lene have en gave og et kort. Gaven var fra hendes 2 D-drenge ( dengse-drenge) Nicklas og Marcus. Og til gaver skal der selvfølgelig medfølge et kort som jeg stod for :-)
Til forsiden er der brugt en masse QK
Indeni kortet et billed af Lene og D-drengene.
Så hvis du læser med her Lene, så 1000 tak for at ha givet begge mine børn en helt fantastisk start på deres skoleliv....Vi kommer til at savne dig...:-(
Go weekend til alle, tak fordi I kiggede med :-)

7 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Super flot kort til lærere fra d-moderen ;o)

Dejligt når man kan have fornemmelsen af at være forfordelt.

God weekend

Engel sagde ...

Hvor er det bare et skønt kort...Og en god måde at sige farvel på... Det er jeg sikker på, at hun blev glad for at modtage... Skønne billeder i øvrigt..Håber du får en skøn weekend.
Knus
engel...

Maria Krumbæk sagde ...

Det kan godt være rigtig svært at sige farvel, men det er også sjovt at starte på et nyt kapitel! Sådan har jeg det i hvert fald selv efter at være blevet student i tirsdags i sidste uge. Det er et rigtig flot kort du har lavet som hun med garanti vil blive rigtig glad for :)
Kram Maria

troll13 sagde ...

Flot, flot, flot.
Super lækkert kort du har lavet, mon ikke det trækker en tåre ;o))

Jeg er så glad, min den mindste skal have samme lære, som storebror havde i 0. klasse. Ham var vi bare så glade for. (tænk, så kommer jeg til at lave endnu et "farvel" kort til samme lære ;o))

Anonym sagde ...

Hej Lone Nielsen.

Super flotte ting du laver!!!

Jeg vil høre dig om du tilfældigvis gik i skole i Haslev og fandt et danefæ på Hammershus i 1986? Jeg har ikke fundet en anden måde, at spørger dig på, så nu bliver det på denne måde :-)

Du kan kontakte mig på slagelseboeren@forum.dk

Margit sagde ...

Super sødt kort, Lone.
Det har med garanti været til stor glæde. Det er altid svært at tage afsked med en pædagog/lærer man holder af, men han skal nok trives i 1. klasse.Der kommer nye udfordringer ;o)
God week-end

Charlie sagde ...

Skøn ide med solbriller ved snobrødsbagning - har jeg aldrig tænkt på og jeg er ellers gammel spejder. Den bliver husket - og husket og værdsat er jeg også sikker på jeres gave og FINE kort bliver. GOD SOMMER - vores barnebarn har også lige forladt 0-klasse og en dejlig lærer. Spændende med 1. "rigtige" skoledag senere på sommeren.

Related Posts with Thumbnails