lørdag den 31. juli 2010

3 kort efter samme skitse.

Så har jeg fået lavet 3 kort efter den samme skitse, om med den samme papirserie. Jeg har fået brugt en del af mine elskede QK dies til disse kort. Første kort her er et fødselsdagskort til en lille pige. Papiret er fra Fancy Pants. Jeg har brugt Spellbinders til cirkel og scalloped cirkel. Den søde lille pige er fra en 4x4 exclusive die " Twins ". Dukken hun har under armen er fra Exclusive die baby Chimp.
Andet kort her skal følge sammen med en blekage, som jeg lige skal have "lagt sammen" en af dagene :-) Her fra jeg brugt Exclusive die "Baby Chimp" udover samme papir materialer som ovenstående kort. Derudover QK Sophisticate alfabet.

Det sidste kort er et fødselsdagskort til børnenes golfspillende onkel. Og her har jeg brugt QK cookie cutter golf dies og QK Banana split alfabet.
Tak fordi I kiggede med og fortsat go lørdag til alle :-)

5 kommentarer:

Susanne Meltesen sagde ...

Sikke nogle søde, lækre kort... ;o) Vil du have en adresse at sende dem til... *GG*

Engel sagde ...

Kære Lone.
Sikke en samling skønne kort. Og sjovt så forskellige de er, trods den samme skitse.. Er helt vild med det, med den lille pige :o)
Jeg håber du har haft en skøn weekend.!
Knus
Engel...

Bertram sagde ...

Skønne kort, især godt tænkt med det nederste kort.

Cecilie sagde ...

Du er scrap med dine dies, og du får det altid til at se så fedt ud. Selvom kortene er fra samme skitse, er de jo blevet rigtig forskellige og individuelle. Jeg elsker at se kort lavet med samme skitse som udgangspunkt, netop fordi de bliver så forskellige.

Engel sagde ...

Kære Lone.
Det vigtigste er næsten højden. De skal være 135 cm for at måtte køre på Segway - hvilket er en total oplevelse! Jeg vil sige, at parken er for børn fra 8 år og opefter... Hvis de skal have en masse sjov ud af oplevelsen... Men de skal som sagt måle 135 for at få lov til at køre segway - hvilket er enormt morsomt... det er mit næste planlagte LO... så kan du se hvad det er :o)
Håber at I har en skøn ferie..
Knus
Engel...

Related Posts with Thumbnails