lørdag den 31. juli 2010

3 kort efter samme skitse.

Så har jeg fået lavet 3 kort efter den samme skitse, om med den samme papirserie. Jeg har fået brugt en del af mine elskede QK dies til disse kort. Første kort her er et fødselsdagskort til en lille pige. Papiret er fra Fancy Pants. Jeg har brugt Spellbinders til cirkel og scalloped cirkel. Den søde lille pige er fra en 4x4 exclusive die " Twins ". Dukken hun har under armen er fra Exclusive die baby Chimp.
Andet kort her skal følge sammen med en blekage, som jeg lige skal have "lagt sammen" en af dagene :-) Her fra jeg brugt Exclusive die "Baby Chimp" udover samme papir materialer som ovenstående kort. Derudover QK Sophisticate alfabet.

Det sidste kort er et fødselsdagskort til børnenes golfspillende onkel. Og her har jeg brugt QK cookie cutter golf dies og QK Banana split alfabet.
Tak fordi I kiggede med og fortsat go lørdag til alle :-)

torsdag den 29. juli 2010

Så gik der lige en måned....

godt og vel.....Jeg er ikke nogen specielt go blogger iøjeblikket :-( Nå men sommeren har jo ligget over Danmark som den skønneste varme dyne siden skoleferien startede. Dog ser det ud til at ha fået en ende nu...desværre når det er nu vi har ferie. Børnene har haft skoleferie i næsten 5 uger nu, 5 uger med oplevelser og dejligt vejr. Den første uge af ferien var de på DGI fodboldskole i Gislinge. De to efterfølgende uger var de hos min mor og far i de dage vi var på arbejde. Sidste uge var de nogle dage med Faster og Onkel på Glænø, og 4 dage med min mor og far på bondegårdsferie. Nå men jeg har fået lavet et kort til min mor og far, som skulle indeholde et gavekort. Mon mor og far hjælper os altid utroligt meget med hus, have og børn. Her i forår/sommer har de hjulpet os med at sætte stue i stand, og passet børnene mens vi har arbejdet. Hvad skal man så finde på som tak.....? I år blev det så til et sommerophold på Dragsholm slot, som ligger heroppe i det skønne Odsherred. Så jeg skulle jo ha lavet et kort, som dette gavekort kunne være i. Her er så resultatet :
Forsiden af kortet hvor jeg har brugt masser af QK dies. Sky borderdie, border die med grantræer, og borderdie med vej. 4x4 dies : slot og træer. 2x2 dies kanon og spøgelse.

Indersiden af kortet med lomme til gavekortet.

Nå men vi er som sagt selv startet ferie i denne uge, og har næste uge med. De første par dage fra mandag til onsdag tog vi ud i båden, da det så ud til at blive de bedste dage at sejle i. Vi sejlede til Lynæs og lå der et par nætter. Lynæs er en rigtig hyggelig havn hvor børnene elsker at være. Lynæs ligger ca 3 km fra Hundested, men der er ikke så mange mennesker som i Hundested havn.

Ved Lynæs ligger den skønneste badestrand, så her nogle undervandsbilleder af børnene :-)
Nicklas kan bruge oceaner af tid på at fiske efter krabber....:-)
Fjollebilled af 2 skønne børn :-)
Nå det var alt for nu. Har de sidste par dage fået lavet nogle kort som jeg tager billeder af en af de nærmeste dage.....:-) Tak fordi I kiggede med og fortsat go torsdag aften :-)
Related Posts with Thumbnails