søndag den 6. marts 2011

Fastelavn og fødselsdag....

Så gik den weekend....med lynets hast. Natasja blev 12 år igår, tænk at min baby på 2990 g nu er en stor pige på 12 år.... Fredag skulle hun holde fødselsdag for veninderne. 11 tøser til bowling og efterfølgende spisning og X-factor herhjemme. Men lige med hensyn til børnefødselsdagene er det nu dejligt at de er blevet så store....ikke helt den samme kaos til børnefødselsdagene da de var mindre. Lørdag skulle vi så have familien til fødselsdag, så dagen stod på madlavning og fastelavn.
Nicklas havde iår bebudet at han altså gerne ville have et hjemmelavet kostume.....Javel så måtte moderen jo igang på den kreative front. I nøje samråd med den unge mand blev vi enige om cowboy på tyr :-) Så mor her igang med at kreere en tyr ud af diverse kasser. Resultatet kan I se her.....
Nicklas er så både tyrens forben og cowboyens overkrop.... Den unge cowboy var også super tilfreds igår da han var til fastelavn i hallen. Han vandt nemlig med bedste kostume...:-)
Flot fyr ikk ?? Økonomisk havde det været noget billigere og meget nemmere at gå ud og købe et kostume :-) Men hva....hvem har sagt det skal være nemt :-)
Tak fordi I kiggede med....Tak for jeres altid søde kommentarer.
Go søndag aften til jer alle....:-)

3 kommentarer:

Sivsko sagde ...

Tillykke med datteren - de bliver hurtigt store de unger. Og det kostume er super flot. ;O) kan godt forstå han var tilfreds med resultatet.
Krammer Heidi

FruMaansen sagde ...

Kan godt forstå han vandt! Det er da det sejeste kostume jeg har set længe! Godt gået!

Tillykke med din datter!

Engel sagde ...

Kære Lone.
Jeg håber at du overlevede pigefødselsdagen igår og har lidt fritid i dag. Det er simpelthen det mest fantastiske fastelavnskostyme jeg har set i mange år... Så kreativt og gennemført... kan godt forstå at han vandt!
Jeg håber, at du får en dejlig weekend... tillykke med din nu STORE pige!
Knus Engel...

Related Posts with Thumbnails