tirsdag den 10. maj 2011

Hej igen.....

Ja så fløj endnu en måned....Her er der bare sket en hel masse....:-) Der er kommet 2 nye medlemmer i familien....2 dejlige fjordheste Siv & Mirel. Natasja har efterhånden redet i rigtig mange år, og ønsket har længe været at få sin egen hest. Det blev ikke nemmere da en af hendes bedste veninder for ca 1/2 år siden fik sin egen hest.....
Men når man som os ikke ved ret meget om heste, er der virkelig noget af en mundfuld at skulle sætte sig ind i denne verden. Nå men vi fik hjælp af en af Jans patienter, som ved en hel masse om heste og specielt fjordheste. Natasja fik lov at få hans dejlige Fjordhest Siv ned på påskeferie, så hun kunne se om det virkelig var noget det der med at have hest :-)
Her er Siv kommet på påskeferie, og Natasja viser hende lige folden.
Hele påskeferien blev brugt sammen med Siv, og Natasja elskede hende fra dag et. Siv er en moden dame på 14 år, som er godt opdraget, godt tilredet og trafiksikker. Så Natasja kunne allerede på andendagen alene ride ud på tur på Siv.


Skønt billed af de 2 :-)
Nå men det endte jo så med at vi fik lov til at købe Siv, og vi havde en pige som bare var super super glad. Men en hest skal jo ikke gå alene da den jo er et flokdyr, så jagten gik ind på endnu en hest. Vi havde besluttet os for at nummer 2 også skulle være en fjordhest da deres sind passer os godt.
I fredags var de så ude og se på endnu en hest, en yngre dame på 7 år. Tilredet og trafiksikker, hvilket vi syntes er vigtigt.
Så fredag flyttede "Husets Mirel" så ind til Siv.....


Her er så Mirel.....
Ja så vi her fået hænderne fulde...... men hvor er det hyggeligt at have dem gående ude på folden.
Siv slapper af i sommervarmen.
Ja så vildt meget kreativt er det jo ikke blevet til....Men et par kort kan jeg da vise.
Først endnu et hestekort, til ham vi købte Siv af.
Igen har jeg brugt Exclusive die fra Scrapyland, Spellbinders, Martha Stewart Punch og nyt QK. alfabet

Derudover et kort med stempler fra Papertrey ink.
Udover stempler og dies fra Papertrey har jeg brugt Spellbinders.
Det var så lidt om hvad der er sket her den sidste måned. Derudover rundede jeg et skarpt hjørne onsdag i sidste uge.....tænk man nu er 40........
Så nu er jeg i fuld gang med invitationer, til sommerfest/fødselsdag...:-)
1000 tak fordi I kiggede med, og fortsat go tirsdag aften :-)

5 kommentarer:

DianaDK sagde ...

Aiiii, tillykke med fjordbasserne og hvor er jeg dog dybt misundelig over at jeg ikke lige har plads til to hypper ude i min have.
Skal du så til at lære at ride, når I har fået TO ??? ;)

FruMaansen sagde ...

Tillykke med de gule! Skønne heste :-)

Fine kort, jeg syntes hestekortet er super sødt og kortet med stolene fik mig til at smile. Det er jo altid rart at have en ved sin side :)

Jane sagde ...

Hej Lone Jeg har fulgt din blog i noget tid og har derved fundet tror nok det hedder scrapping cottage og har købt lidt dies der. Jeg er helt syg med den hest du har vist et par gange nu men jeg kan ikke finde ud af hvor jeg kan få den henne. Er det muligt at få dig til at sende et link dertil ? min e mail adresse er jane.hyldig@live.dk Hvor er det et par dejlige heste i har fået jer. Kan godt forså i har en meget glad pige. Ha en god dag

Anonym sagde ...

Dejlige kort. Tillykke med hestene og de 40:)

Charlie sagde ...

SIkke jeg er bagud med at besøge dig - SORRY - og der er jo sket ting og sager kan jeg se - skønne nye kort - runde fødselsdage- FLOT kage - og et par dejlige heste. DEJLIGT at det er sådan en succes og du/I har givet jeres datter en skøn gave. Vores yngste red i mange år (vi havde dog ikke selv plads til hest) og var SÅ glad for det. God sommer - håber hestene også kan svømme med det vejr vi har lige p.t.

Related Posts with Thumbnails