onsdag den 19. december 2012

Julekort

Nå så er vi ved at nærme os julen, det er bare så hyggeligt. Gaverne er efterhånden købt, de sidste skal klares i dag. Årets julekort er skrevet, hvorfor ender det altid med at blive i sidste øjeblik..?? Nå men her er lidt billeder af nogle af julekortene. Beklager den dårlige billedkvalitet, der er ikke meget lys at gøre godt med iøjeblikket. 
Tak for jeres søde kommentarer under sidste indlæg. Mangler heldigvis kun 2 kemobehandlinger, og så er det igang med strålerne. Det er en hård omgang, men jo fint nok at de gir det som en forbyggende behandling. Har de sidste 6 uger gået til "Krop & Kræft" på rigshospitalet. Det er et træningstilbud til folk i kemoterapi. Du træner 4 gange om ugen, ialt 9 timer ugentligt. Det er fysioterapeuter og sygeplejesker der står for programmet. Man har ved undersøgelser fundet ud af at, hård fysisk træning gør at folk kommer nemmere igennem kemoterapi. Og jeg må indrømme at det har været rigtig godt, også godt at træne med nogle som er i samme båd som dig selv.

Nå nu vil jeg løbe en tur, inden den står på de sidste julegave indkøb :-)
Go onsdag til jer alle :-)

5 kommentarer:

Lise sagde ...

Super søde kort du har lavet:-))
Dejligt at høre at det går den rigtige vej med dit helbred og at du er ved godt mod. Klø på med træningen, så du kommer stærk igennem forløbet:-))
Rigtig god jul og godt nytår....men mest af alt rigtig god bedring:-))
Knus Lise

Linda sagde ...

Flotte kort.
Dejligt at høre du har det godt efter omstændighederne.
Rigtig god jul og godt nytår.

Linda sagde ...

Fine kort du har lavet, hvor er jeg glad på dine vegne at det hele går positivt frem ad:-) dejlig at læse, og rigtig god jul:-)

Jette W sagde ...

Dejligt at læse det er ok, efter omstændighederne.
Fine kort du har lavet.
God træning. :) Det er altid dejligt at være sammen med nogle i samme båd.
Rigtig god jul :)

Mette sagde ...

Hvor kan ens liv hurtigt tage en uventet drejning. Jeg vil ønske dig alt mulig held og lykke med forløbet. Godt at der bliver lidt tid til scrap.... det er da positivt.
Jeg læste en dag, at kræften burde selv at få kræft og dø af det....

Håber du og din familie får et dejligt og sygdomsfrit 2013.

Related Posts with Thumbnails