torsdag den 14. februar 2008

2 nye kort.

Ja så har jeg fået lavet årets første julekort.....lidt tidligt men jeg vil gerne nå at ha lavet lidt flere end jeg nåede sidste år ;-) Til julekortet har jeg brugt papir fra Daisyd's, Karton fra Bazzill, QK alfabet Diesel, Magnolia Stempler som er farvet mad akvarel farveblyanter, scrappers floss, julestempel fra Dreampapers.


Andet kort er til Nicklas' bedste ven Marcus som blir 5 år på mandag. Og til sådan en dreng skal det selvfølgelig være noget med pirater ;-) Jeg har brugt papir fra Junkitz, QK sørøverskib og dødninge hoved, klistermærke bogstaver.


Ellers lakker ferie jo desværre mod enden.... øv øv, nu går det ligeså godt med at holde fri ;-) Igår var Børnene og jeg i biografen og se "Frode og alle de andre rødder" , og den syntes de bare var rigtig sjov.

Go torsdag aften til jer allesammen, tak fordi I kigger med ;-)

7 kommentarer:

troll13 sagde ...

Sikke nogle dejlige kort. Man kan da sige at du er i rigtig godtid, med julekort;o)

Charlotte Ravn sagde ...

Haha ja du er da i rigtig god tid med julekort, der skulle være gode chancer for at nå, at lave nogle stykker inden jul! Super dejlige kort begge to!

netti sagde ...

Rigtig flotte kort du har fået lavet. Jeg er vildt imponeret over at du går igang med julekort nu - hatten af for det :o)
Piratkortet er da for sejt - det bliver helt sikkert et hit!

Annette sagde ...

Rigtig flotte kort du har fået lavet. Syntes dog det er tidligt med julekort, men hellere tidligt end sent. Skønt pirat kort, det må Marcus da blive glad for.

piabau sagde ...

Sikke søde kort, imponeret over at der er overskud til at tænke på julkort på denne tid

Gitte sagde ...

Flotte kort - og man kan vist ikke starte for tidligt.
Pandura har iøvrigt fået en masse piratting og sager hjem - lige til at smække på kort og indbydelser.

Anne Bente sagde ...

åhhh så lækre kort begge 2, jeg synes ikke det er spor for tidlig at begynde med julekort :)

Related Posts with Thumbnails