tirsdag den 19. februar 2008

Fridags scrappe tirsdag....;-)

På min blog runde den anden dag fandt jeg denne skitse på Charlottes blog. Der er åbenbart lavet af Rikke og jeg tænkte med det samme at den måtte jeg lifte ;-) Billedet er fra Natasjas 7 års fødselsdags fest som hun holdt sammen med sin veninde Rikke. Vi hentede pigerne efter skole og tog toget ind til Build A Bear workshop på Vesterbrogade. Der havde vi så en super eftermiddag hvor hver af pigerne lavede deres egen bamse. Billedet her er så taget da vi nåede hjem til Knabstrup igen.
Af materialer har jeg brugt : Papir fra My Minds Eye, Overskrift skåret på Silhouetten, Swirls QK revolutions, Bamse fra QK, Prima blomster, bånd og brads.
Tror jeg skal lave et Lo mere efter denne skitse ;-) ;-)
Tak fordi I kiggede med og fortsat go tirsdag.

6 kommentarer:

Linda sagde ...

Hvor er det bare blevet flot - Sikke en dejlig dag det har været for sådan en flok små tøser. Håber du har haft en god scrap tirsdag :-)

netti sagde ...

Den er VIRKELIG flot lavet. Super udnyttelse af den skitse.
Pigerne har da været helt vilde efter sådan en lækker fødselsdag kan jeg forestille mig. Det er vidst enhver piges drøm :o)

Jette / ma11edina sagde ...

Sikke en fødselsdagsfest! Det må absolut have været rigtig stort for alle pigerne :-) Super flot LO ud fra skitsen, dejlige materialer og farver! Har selv gemt skitsen da jeg også syntes den så spændende ud, og når forhåbentlig at lave et LO ud fra den en dag.

troll13 sagde ...

Skønt LO, og lækre detaljer, flot opsætning ud for skitsen.
Det må da have været en ønskefødselsdagsfest fo alle pigerne;o)

Anne Bente sagde ...

wawwww Lone hvor er den flot, sååå lækre farver du også har brugt, supert det hele :)

betina sagde ...

Skønt LO, og nogle rigtig lækre farver....ælsker bare striber ;O)

Related Posts with Thumbnails