fredag den 18. december 2009

Juletræ og Kong Vinter...
Her er lige et billed af vores gårdsplads igår aftes.....Så meget sne og kæmpe istapper. Da vi bor oppe for enden af en markvej, går det som regel galt når der er snefygning....og det gjorde det osse igår ;-) Da Jan skulle på arbejde igår morges røg han ud i grøften pga al den sne. Efter et par timer fik vi en lokal bondemand til at komme med traktoren, og fik trukken ham op. Dagen igår kunne vi ikke køre herop ej heller køre herfra, meget hyggeligt når man har ferie ;-) Pga ståtaget får vi altid kæmpe kæmpe istapper, ved egentlig ikke hvorfor. Ser rigtig hyggeligt ud indenfra, man skal bare huske at bukke sig når man går ud...;-)


Sidste weekend var vi for anden gang ude for at finde et juletræ.....lykkes ikke første gang at finde et som bestod mine strenge krav for hvordan et juletræ skal se ud....;-) Et år har vi faktisk været ude og fælde et nyt træ d. 23 december, fordi jeg ikke kunne leve med hvordan det så ud da jeg fik det indenfor.........;-) Ved ikke lige hvorfor jeg er så sart med juletræer...:-)


Nå men vi kørte for første gang ned til Ryegaard gods som ligger lige efter Munkholmbroen. Og neeejjj hvor var der hyggeligt og idyllerisk. Man bliver kørt med hestevogne ud i skoven til det sted hvor man må fælde træer. Og træerne står med god plads omkring, og er bare sååå fine. Når man har fældet, bliver men ( sammen med træet..) kørt tilbage med hestevogn....meget meget hyggeligt.


Her står børnene og jeg foran "Årets træ".


Måske er det alligevel lidt stort.....?


Hestevogn på vej tilbage med mennesker og træer

Man kan være heldig at få lov til at sidde foran, sammen med kusken..;-)

Fortsat go weekend til jer allesammen, tak fordi I kigger med...;-)

10 kommentarer:

Berit Bilde sagde ...

Sikke en idyl - det er da vist ikke det værste sted at være sneet inde.

Det kan man da kalde en total-oplevelse - det der med juletræet. Ser rigtig skønt ud!

LaChris sagde ...

Sikken et fantastisk flot billed af dit hus...det er jo lige til forsiden af et glittet magasin!!! Kender godt det der med at finde TRÆET....det er ikke bare sådan lige nej :O) Godt at du fandt et der faldt i din smag...håber det holder til den 24...hi hi. Ha en dejlig weekend.

Anonym sagde ...

Wow, det er da et rigtig vinter billede. Nøj hvor er det flot ;o)Det er jeres juletræ også. ;o)
KH 10na

Jette / ma11edina sagde ...

Fantastisk flot og idyllisk billeder af gården...hvor er det flot med de store istapper!! Lige et rigtigt scrap-foto ;-)
Jeg kan helt sikkert følge dig ang. valg af juletræ....det er skisme svært at finde et, hvor alt harmonerer og hvor der ikke er en skæv gren eller hvor det er for bart!! Vi fik fældet vore sidste weekend, så det er "i hus" ;-) Fortsat god weekend...vi kunne godt bruge lidt af sneen *S*

Thomas sagde ...

Jeg er nu lidt spændt på om det træ kommer indenfor eller om det skal "byttes" som sidst :-D

Thomas

Helle Sahl sagde ...

Hvor ser det smukt ud med istapperne og jeg håber i trods de strenge krav finder et passende juletræ.

Margit sagde ...

Hold da op en fin juletræsoplevelse.
Og må sige det træ I valgte ser fint ud.
Jeg er også ret så kritisk med træ ;o/
Rigtig søde billeder du fik i kassen...
God 4. adventssøndag.

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt ud, både huset og juletræsturen. Vi skal også på jagt efter det perfekte træ i dag :)
Glædelig jul.

Camilla (Himmelske Kager) sagde ...

Hvor ser det smukt og idyllerisk ud. Dejligt at se årstiderne omkring sit hus. Istapperne er virkelig imponerende. Kh Camilla

Anonym sagde ...

What a great resource!

Related Posts with Thumbnails