tirsdag den 8. december 2009

4 nye julekort

Nå så fik jeg endelig lavet lidt flere julekort. Jeg beundrer virkelig jer som kan lave 25 kort på en weekend....Jeg er nok bare en rigtig langsom scrapper, som kan sidde og flytte rundt på tingene i timevis ;-) De første 2 kort er lavet som efter samme model, er det ikke flipflap kort det kaldes ? Til det røde kort har jeg brugt Bazzil og papir fra Panduro. Jeg bestilte et par stykker af Magnolias julestempler, fordi min tålmodighed med klubpakken er opbrugt ;-) Tilda er malet med Copics penne.Magnolia tekst stempel fra sidste år (Tror jeg nok ), og punchede grangrene.

Det grønne kort her er lavet med Bazzil og papir fra Basic grey. Tilda julestempel som er farvelagt med copics. Tilda tekst stempel med "Last Christmas".
Som punchede grangrene med rød sløjfe omkring.


Tredje kort er lavet som et crisscross kort, og her har jeg igen brugt bazzil og julepapir fra Basic Grey. Tilda stempel er farvelagt med copics og hun er sat på 2 Spellbinders ovaler. Rød blonde og "God Jul" bånd fra Brugsen.Kort nummer 4 er holdt i de blålige farver, igen har jeg brugt Bazzil og gammelt papir fra Basic Grey.
Stempel fra Just-Rite som er embosset med hvid embossing pulver med glitter i. Snefnug standset ud med QK, 2 slags bånd og brads

Det var alt fra nu. Kan se at jeg har rundet over 40000 besøgende her på bloggen, så det kræver vist en blog candy. Vender lige tilbage senere ;-) Fortsat go tirsdag ;-)


9 kommentarer:

Tanja sagde ...

WAUW hvor er det bare nogle rigtig flotte julekort... :o)
Lækre farver og nogle skønne detaljer...
Scrapknuzz Tanja

Anonym sagde ...

Super søde julekort, jeg er også igang med magnolia`s julestempler.
KH 10na

Berit Bilde sagde ...

Når kortene er så smukke og fyldt med så mange lækre detaljer, så er der da også grænser for hvor mange, man kan nå.....

Så jeg tror ikke, at du er langsom!

Marianne sagde ...

Ej hvor er de søde. Dem må jeg prøve at lifte en dag.

mette sagde ...

hej lone skønne kort dem vil jeg da gerne modtage ;-)
mvh mette alias speedie

Sabrina sagde ...

Jeg kan godt forstår du ikke har nået ret mange med den detaljerigdom! Hold op hvor de lækre og gennemførte

Linda sagde ...

Super flotte julekort. skønne farver og sammensætninger:-)

Margit sagde ...

Sikke flotte julekort med masser af gode idéer og mange lækre detaljer. Er vild med din farvelægning... der er virkelig "pang" på.
Og til lykke med de 40 000 besøgende... det er da HELT vildt!!!

Gitte sagde ...

Sikke da nogle skønne kort fyldt med flotte detaljer.

Related Posts with Thumbnails