onsdag den 9. februar 2011

Ja ja jeg lever da endnu.....:-)


Hej alle....Ja jeg lever endnu selvom det er længe siden jeg har givet lyd fra mig.
En af grundene er bl.a 5 ugers ferie i Australien. Vi tog afsted d.4 december og satte kursen mod Sydney....Skønt at tage afsted og vide man har 5 ugers ferie foran sig. Ikke noget med julestress den december.
Boede 5 nætter ved Bondi Beach som nok er Sydneys mest kendte surf strand. Havde nogle dejlige dage her, med surf, operahus, varmluft ballon mm.
Natasja og Nicklas klar til en tur i bølgerne...:-)
Luftballonen skal pustes op
En af de store oplevelser var turen i varmluft ballon. Vi havde min mor og far med på turen og havde til deres 40 års bryllupsdag tidligere på året givet dem en tur i luftballon over Sydney.
Efter 5 dage i Sydney fløj vi nordpå til Brisbane. Havde herfra lejet en bil og kørte mod Hervey Bay som ligger ca 300 km nord for Brisbane. Hervey Bay er den by vi boede i da vi boede i Australien fra 1996-2000.
Ud for Hervey Bay ligger verdens største sandø, Fraser Island. Et af de skønneste steder i verden. Man kan kun komme rundet med 4-hjulstrækker....men hvilket paradis med de skønneste ferskvandssøer, fantastisk natur, dingoer mm. Vi camperede på stranden som man skal, når man er på Fraser.
Drengene griller aftensmaden :-)
Vrag på stranden.

Udsigt fra Indian Head.

Lake Birraben

Sej fyr på køleren af bilen.

Efter 10 dage i Hervey bay skulle vi til koraløen Lady Elliot for at holde jul. Fløj derud d. 23 december og havde så 3 overnatninger der. En fantastisk ø...afslappet australsk stil. Mellem november og januar kommer de store havskildpadder op på stranden for at lægge deres æg. Så livsbekræftende at gå en tur langs stranden om aftenen/natten og se disse fantastiske dyr komme op for at lægge deres æg. Ellers brugte vi dagene på snorkling, dykning mm.
Mormor, Natasja og Nicklas på rev-vandring
Udsigten fra vores hytte...hvem som var der nu....

Første juledag hvor vi venter på julemanden.....
Efter 4 dage på Elliot gik turen videre nordpå til Airlie Beach og det skønne Withsundays. Her havde vi lejet en catemeran i 9 dage og skulle bare bruge dagene på at sejle rundt mellem disse fantastiske øer. Fantastiske strande, god snorkling og dykning, og solnedgangs drinks på stranden.......what a life.....:-)

Kick'N Back vores hjem de 9 dage i The Whitsundays...:-)
Udsigt over Hill Inlet og Whitehaven Beach.

Nå men alle eventyr får jo en ende, og den 7 januar gik turen tilbage til Danmark. Men hvor har det bare været en skøn tur. Fedt bare at "være sammen" i 5 uger uden den daglige stress. Fedt at børnene nu er så store at man kan mærke at de får noget ud af at rejse...ja at rejse er at leve.

Det er blevet hverdag igen, skole, job mm. Kreativiteten er også så småt kommet tilbage, er igang men nogle små projekter men dem må i se senere på ugen....
Tak fordi I kiggede med, vi høres snart ved igen....:-)

12 kommentarer:

Sofie sagde ...

Hold da op nogle lækre billeder Lone, det lyder som en helt igennem fantastisk tur! Ja gid man var der;0)
Knuser

Sivsko sagde ...

Har godt nok undret mig, om du var gået i hi her i vinteren, men det kan man også næsten sige at du har gjort. Det er da helt vildt hvad I har oplevet - bare det var mig. Det må have været en super tur. Skønt du er tilbage - fyldt op med nye kræfter. Krammer Heidi

HenrietteH sagde ...

Hold da op hvor ser det bare lækkert ud... det må jo have været en helt fantastisk oplevelse... - og dejligt med noget godt at tænke tilbage på..

Jette / ma11edina sagde ...

Wow, jeg var lige i drømmeland nogle minutter mens jeg sugede til mig midt i kaffepausen på jobbet *S*. Fantastiske billeder, og sikke skønne minder i må have fra sådan en ferie :D))
Glæder mig til at se dine kreative indslag også ;)

Engel sagde ...

Kære Lone.

hvor er det dejligt at høre fra dig! jeg ved jo at I skulle down-under... men ikke hvornår.. så jeg har godt nok sendt dig en del omsorgsfulde tanker mens kaoset har hersket i australien på det seneste, og krydset fingre for, at du sad hjemme i din hyggelige stue!
Skønne - skønne billeder!
Knus
Engel...

Camilla (Himmelske Kager) sagde ...

Ej, Lone hvor ser det fantastisk ud. Jeg har også en lille drøm om at tage orlov i nogle uger og tage til netop Australien. Men det må alligevel vente lidt til Emil er blevet lidt større.

Helle Sahl sagde ...

Hvor ser det lækkert ud. Lige til at scrappe.

Margit sagde ...

Velkommen hjem!
Lækre, lækre billeder fra det smukke down-under...
Vi har også boet 2 uger ved Bondi Beach... fedt sted ;o)
Lyder til I har nydt turen!!

Anonym sagde ...

If it happens, it really is different and in the name emetophobia when I feel bad
that they are. It's kinda yuck, but whatever.
Also visit my web blog Osakis emetophobia treatment

Anonym sagde ...

The heart for malady ascendance claims that
a you retentive terminal figure, ifnot for the catch one's breath of your animation. One group standard no medication but had profligate cholesterol levels monitored for the duration of to Beverage a glass of pee, wait 15 minutes to see if your craving goes off. As with any character of Health issuance, any chocolate mix and hence, does not have got an result on a person's cholesterol stage.


Take a look at my blog :: damages cholesterol muscles medicine

Anonym sagde ...

Hormonesestrogens in females of families, lupus is a life that
needs acure.

Here is my homepage - Beaver Island lupus treatment

Anonym sagde ...

Added to the number is farsighted-term see an option, below
right on the Exposure, to un-tag yourself. people oftentimes
don't get to blogging, it is best to pay care to the sensibilities of readers. So that's draw more than
visitors blogging, and testament rank and file higher in search
locomotive engine listings. It besides offers a phone number of templates that can posing close up to Jeff's parents. This is a toppingly easily written volume, and I a good deal dear and tending yet exclusively few of them present their need for beloved.

Check out my blog post: click here

Related Posts with Thumbnails