torsdag den 11. december 2008

11 December.

Det er blevet vinter nu, skønt med lidt frost istedet for alt det regn. Billederne idag er igen fra weekenden i Århus. Lørdag eftermiddag var vi en tur i den gamle by i Århus. Rigtig hyggeligt, der var bare alt alt for mange mennesker. Men sådan er det jo mange steder her op til jul. Men vi fik da gløgg og æbleskiver på torvet, købte store "rustne søm" og bolchestokke hos købmanden. Den gamle by er helt klart et besøg værd, fantastiske flotte gamle huse.
Tak for jeres besøg og søde kommentar her på bloggen, fortsat go 11 December til alle.

9 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

skønne skønne billeder, det er så hyggelig i den gamle by når den er levendegjort, ha en god dag

LaChris sagde ...

Ej hvor ser det bare hyggeligt ud ! De billeder kan der da kommen en skøn scrap ud af :O)

Pia sagde ...

Så hyggelige billeder fra et skønt sted, har kun været der en gang men det var bestemt en oplevelse der kan anbefales. Du må have en dejlig 11 december.

Charlotte sagde ...

Det er længe siden jeg har været i Den Gamle By - og jeg vil meget gerne tilbage dertil. Du har så ret: Husene er fantastiske og det hele er så hyggeligt.
Fortsat god 11. dec. til dig.

madamtridse sagde ...

Sikke nogle skønne billeder fra den gamle by. Så det jul. Jeg kommer helt til at tænke på den gode gamle julekalender Jul i gammelby.
Jeg har aldrig været i den gamle by. Det må jeg vist se at få lavet om på til næste år. :)
Du må forsat ha' en dejlig
11.december aften.

Charlie sagde ...

Ja det ser hyggeligt ud - jeg har været der om sommeren med gæster fra udlandet - men det må være HELT specielt ved juletid.

Margit sagde ...

Dejlige billeder fra Den gamle By. Der er så hyggeligt op til jul... jeg kom helt til at tænke på den der julekalender derfra... den var nu god...
Nyd aftenen.

Netti sagde ...

Vi bor jo tæt på Hjerl Hede (3 km derfra eller sådan noget) og har man været der så er den gamle buy lidt flad. Men det er nogle flotte billeder du har taget..mangler bare lige sneen :)

Gitte sagde ...

Åh - det ser ud til at have været en skøn tur. Der er så smukt i Den gamle by.

Related Posts with Thumbnails