onsdag den 3. december 2008

3 December

Så blev det onsdag d. 3 december. Idag har igen været arbejdsdag, dejligt at jeg har juleferie fra næste fredag. Altså næsten juleferie, skal lige arbejde søndag d. 21 december i 4 timer ellers er det 14 dages ferie ;-) Der er jo ikke sket så meget her udover arbejde, så billederne idag er et par stemningsbilleder fra huset her.

Et metalskilt med juleevangeliet har jeg hængt op mit vægophæng i bryggerset.Købte de her hjerte zinkbøjler til ingen penge. Jeg har så puttet lidt mos omkring og et rødt og hvidstribet bånd. Har dem hængende på et par af mine dørhåndtag. Syntes det ser meget hyggeligt ud her i mit gamle hus ;-)Kalenderlyset er som altid i en gammel krukke. Er ikke så vild med alt for meget gran som stikker i alle retninger, så den er bare beklædt med mos, bånd, hjerte, kors og kugler.
Tak fordi I kiggede med og fortsat go aften ;-)
11 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

ejjjj hvor ser det bare hyggeligt ud det hele Lone, den med juleevangeliet er bare rigtig flot, ha en god dag eller aften er det jo :)

Mutte sagde ...

Sikken et skønt hjerte. Enkelt og flot

Jette / ma11edina sagde ...

Det er noget rigtig skønt julepynt, dejlige med juleevangeliet, og moshjertet og dekorationen er super dejligt. Det ser rigtig stemningsfyldt ud.

Netti sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud med moshjertet på dørhåndtaget....det vil jeg også lave tænkte jeg lige i 2 sekunder. Fik derefter et klarsyn med hundene der hopper efter det og splitter det ad..så jeg nøjes med at beundre dit :)

lam sagde ...

skønne dekorationen og rigtig god ferie

Margit sagde ...

Sikke nogle søde dekorationer. Og god idé med juleevangeliet... super flot.
Kan godt forstå du glæder dig til ferien...
God 4. december.

Cecilie sagde ...

Rigtig lækre dekorationer! Det er smukt med mos fremfor gran; det giver sådan et lækkert roligt udseende.

Glædelig 4. december til dig.

madamtridse sagde ...

Det ser super hyggeligt ud med de moshjerter på dørene. En sød ide med at hænge juleevnageliet op. Det må jeg huske.
Det er meget smuk juledekoration du har lavet.
Du må forsat ha' en dejlig
4.december :)

Charlie sagde ...

Fine pynteting og god ide med juleevangeliet - det er jo vigtigt at huske jul ikke kun er mad og gaver. Som man siger i engelsktalende lande - Remember the reason for the season. Vild med moshjerterne.

LaChris sagde ...

Dejlige juleting du har på bloggen. Det hjerte er rigtig sødt. Og en sød idé med juleevangeliet...er det noget du selv har kreeret ?

troll13 sagde ...

Rigtig skønt og julet så stemningsfuldt. Så kan julen da barekomme an ;o)

Related Posts with Thumbnails