tirsdag den 2. december 2008

2 december 2008

Så blev d. 2 december. I dag har jeg haft fri som jeg har hver tirsdag, skønt jeg elsker nemlig fridage ;-) Jeg har sørme osse fået købt et par julegaver i dag, så nu er jeg da startet. Derudover har den stået på skole/hjem samtale med Natasja, og svømning skulle jo osse lige nåes. Og ja så er moderes fridag gået ;-) ;-) Vi skal til Frederiks barnedåb i weekenden, så jeg må se at få lavet et kort i aften. Jan har kameraet med på arbejdet idag så jeg kan ikke rigtig vise jer nogle billeder fra mit julepyntede hus. Så det blir et julekort som jeg lavede til et cybercrop hos scrapsisters i november.


Forresten har vi pakkekalender på arbejdet igen iår, så hyggeligt. Jeg fik den første gave igår, et par rigtig dejlige hyggesokker. Tak fordi I kiggede med og fortsat go tirsdag ;-)

12 kommentarer:

LaChris sagde ...

Hmmm, ja det var jo ikke meget fridag til dig, når det kom til stykken. Men bare det at ha kommet igang med julegaverne, er et stor plus på "husmorkontoen" :O) Rigtig sødt julekort du har lavet !

Pia sagde ...

Så flot julekort med en fin julemand, synes at kunne huske at det også sidste år var en helt fantastisk julekalender med rigtig lækre pakker du fik fra dit arbejde.

madamtridse sagde ...

Det er et rigtig flot julekort du har lavet.Åh den julemand er bare så sød. Ham må jeg se at få fat på.
Sikke en skøn pakkegave du fik,det er herligt med julekalender.
Der er altid mange ting der skal nåes når der er en fridag.
Men det må være rart at komme igang med julegave indkøbene. Jeg må vist også se at komme igang. Ellers ender jeg i julekøerne. :)
Glædelig 2. december

Diana sagde ...

Årh mand, jeg husker tydeligt den pakkekalender du fik sidste år på arbejde, det var jo helt vildt - glæder mig til at høre, hvad du får i år !!

Engel sagde ...

Søde Lone. sikke et skønt kort du der har kreeret...Glæder mig til at høre om kalendergaverne - det må være super hyggeligt at opleve :o)

Cecilie sagde ...

Det var da et super herligt julekort.

Anne Bente sagde ...

super flot julekort igen Lone, og lækker gave, men kan huske det var vild lækre gaver sidste år også.

Charlotte sagde ...

Jeg kan godt huske alle de LÆKRE gaver du fik i pakkekalender sidste år fra dit arbejde. Glæder mig til at høre om pakkerne i år er lige så gode! :-)
Ak ja, sådan en fridag kan hurtigt blive afsat til alt muligt.
Rigtig god dag til dig.

Kim sagde ...

Hi, i'm from Holland so i can't read the things you wright but i can say that i love the things you make!

Margit sagde ...

Det er vel nok en sød julemand. Er det QK?
Får I gaver HVER dag på jobbet??8-0
... jeg må have arbejdet et forkertt sted... :-(
God 3. december

Charlie sagde ...

FINT julekort med dejlig julemand. Pakkekalender - det har vi også her - den må jeg huske at vise frem, i år er den nemlig SÅ sød.

Charlotte Ravn sagde ...

Du er bare super god til at bruge dine QK dies, sødt kort.

Related Posts with Thumbnails