onsdag den 17. december 2008

17 December

Det går ikke helt så godt det der med at blogge hver eneste dag i december. Jeg når det ikke lige hver dag iøjeblikket. Nå men nu har jeg ferie og det er bare så dejligt. Mandag da Natasja var færdig i skolen, kørte vi en tur til Holbæk for at stå på skøjter. Natasja og Rikke havde prøvet det et par gange sidste år, så de glædede sig til at få skøjterne på igen. Nicklas sagde ellers hjemmefra at han ihvertfald ikke skulle prøve, men da han så pigerne med skøjter på skulle han selvfølgelig osse ;-)

Isrosen i Holbæk

Nicklas på skøjter.Natasja & Rikke.

Søndag havde jeg forsøgt mig både i Fields og City 2, med at få købt de sidste julegaver. Men det opgav jeg hurtigt, for der var bare en millionmilliard mennesker. Gider simpelthen ikke det der med at stå i kø 20 minutter bare for at betale , så jeg kørte hurtigt hjem igen.

Igår formiddags tog jeg så til Holbæk og fik ordnet de sidste gaver, så nu er jeg færdig med det......juhuuuuu. Dejligt at man ikke skal ud sammen med alle de andre her de sidste dage.

Nå kan I nu alle have en dejlig onsdag, vi skrives ved ;-)

3 kommentarer:

Margit sagde ...

Til lykke med at du har ferie... kan godt forstå det er svært at nå det hele. Det ser bare hyggeligt ud med de skøjte-børn...
Hav en god dag.

madamtridse sagde ...

Uha ja de stor centre skal man holde sig fra her op til jul :)Jeg mangler kun 1 gave. Det er bare skønt.
Det ser ud til at I havde en rigtig hyggelig dag på skøjtebanen. Godt du fik et billede af din søn med skøjter på.:) For man er jo dreng og det der skøjter er lidt tøset,især når man er i den alder ;)
Du må ha' en rigtig hyggelig
17.december dag

LaChris sagde ...

Skønt når gaverne er i hus ! Og den skøjtebane er bare SÅ hyggelig..der tager vi også op og skøjter :O) Vi gider kun ægte is...der er ellers lige lavet sådan en kunstig én i Roskilde...men helt ærlig !

Related Posts with Thumbnails