tirsdag den 4. marts 2008

Juletræs fældning


Fortsætter lige med jule Lo'erne lidt endnu ;-) Billederne er fra den dag hvor vi sammen med naboen var ude og fælde juletræ. Lo'et er lavet efter en skitse fra PageMaps.

Materialer : Karton fra Bazzil, mønsterpapir fra Basic Grey, Qk alfabet Merry, Bånd, prima og knapper, "Spændet på båndet er skåret ud med Silhouette.

I morgen skriver vi så den 5 marts og Natasja har fødselsdag. Tænk at min lille pige blir 9 år.....slet ikke til at forstå hvor tiden blir af. Så vi skal selvfølgelig tidligt op og synge fødselsdagssang for prinsessen. Jeg har heldigvis en feriefridag i morgen så det er herligt.

Fortsat go tirsdag, og tak fordi I kiggede med ;-)

5 kommentarer:

charlotte sagde ...

Nøøjj! Sikke nogle flotte jule-LOer du har lavet! Lækre, hyggelige og fulde af god stemning! Jeg er så misundelig på jer, der bare kan lave jule-LOer på stribe! Jeg selv synes det er noget af det sværeste at scrappe!
Og sikke mange fine ting du i det hele taget har lagt ud her på din blog. Det er vidst lidt længe siden jeg har været forbi! ... sorry! ... Dåbskortet er vildt lækkert lavet - meget, meget sødt! Og sjovt, at du har brugt den skitse, som jeg lagde ud på min blog (som er lavet af Rikke). Flot build-a-bear LO du fik lavet ud af den!

Hyggeligt at kigge indenfor din blog igen. God tirsdag og stort tillykke til Natasha i morgen! Håber hun får en alletiders 9-års dag. :-)

troll13 sagde ...

Du må godtnok snart have en fantastisk flot julebog med alle de skønne jule LO'er du har lavet ;o)

netti sagde ...

Flot layout og sjov og flot måde at skrive årstallet på.
Jeg er helt vild med opsætningen.

Jette / ma11edina sagde ...

Igen et rigtig lækkert jule-LO. I rigtige dejlige julefarver, og med en skøn skitse/opsætning. Der er en dejlig stemning over LOét!
Tillykke med Natasja i morgen - håber i får en rigtig dejlig dag - og nyd fridagen ;-)

Charlotte Ravn sagde ...

De er bare så lækre alle dine jule layouts! Super smart med årstallet på sliden!

Related Posts with Thumbnails