søndag den 23. marts 2008

Påskedag

Nå så er det vist tid til lidt opdateringer fra de sidste par dage. Vi nyder det i fulde drag, tænk at vi allerede har været her en uge. Vejret er osse blevet bedre, solen er kommet så det er bare skønt. Natasja og Nicklas nyder Kids clubben, og den anden dag havde de pizza bagning. Alle børnene får kokketøj på og bliver kørt op i restauranten hvor de så med hjælp får lov til at lave deres egne pizzaer.Igår var vi på en tur til en af de lokale øer. Det er en Ø som ligger i samme atol som Kanuhura, ca en halv time i speedbåd herfra. Det var spændende at se og meget meget anderledes end hjemme. Der var en lille mørk pige som forelskede sig fuldstændigt i Natasja, hun ville bare ikke give slip på hende.På den lokale ø var bl.a inde og se skolen, hospitalet og nogle af butikkerne......meget meget anderledes end hjemme. Efter besøget på øen, blev vi seljet over til en anden ø hvor der ligger en tun fabrik. Fra denne fabrik exporterer de tun på dåse til Europa, meget sjovt at se.

I eftermiddag skal Natasja så på Bubble-maker kursus, som er et dykkerkursus for de 8-12 årige. Jan tager med hende for at oversætte teorien, og derefter skal di så have et dyk hvor de går ud fra stranden. Så det blir spændende at se hvad hun siger til det.
I aften er der så stor påske middag, vi husker den tydeligt fra sidste år så der er noget at se frem til.......mums.
Her kommer lige lidt stemnings billeder fra Kanuhura.
Restauranten hvor morgenmaden og aftensmaden indtages.


Natasja og Nicklas på stranden.


Pool området.


Dykkerbådene.
Fortsat go påske til jer allesammen vi høres ved.
Tak fordi I kiggede med ;-)8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej med jer .
Ja det ser godt nok behagelig ud ,noget bedre end det kedelige vejr vi har her.Rart at vide at Nicklas & Natasja kan lave Pitsa det glæder vi os til at smage når i kommer hjem.Jeres morgenmads terrasse ser da godt nok hyggelig ud ,udsigten kunne da godt få en til at glemme at spise.
Knus Mormor

Jette / ma11edina sagde ...

Fantastiske ferieberetninger og fotos... Rigtig gode fotos af jeres tur tl den lokale ø, det er altid spændende at se og opleve, hvordan lokalbefolkningen bor og lever...og de fotos er også spændende at scrappe herhjemme bagefter ;-)Fortsat god ferie!

netti sagde ...

Det ser da helt fantastisk ud - hold da op en lækker tur i har! Sikke en masse i oplever. Superflotte billeder fra jeres ferie - der er da helt dømt Bounty-ø :o)

Anonym sagde ...

Jamen dog, hvor er der flot. Vi kan se at i nyder livet og er ved at få uddannet et par nye pizza-bagere. Jeg kan godt lide billede med poolområdet, hvor der ingen pool ses, men det skønne hav i baggrunden. DEt må være skønt at ligge der og nyde det flotte sceneri. Vi glæder os til at høre mere om Natasja's dykker eventyr.
Fortsat god ferie og knus fra
Anette & Hans Henrik

piabau sagde ...

Hvor ser der total lækkert ud,hvem der bare var der og det ser ud til at hele familien hygger, tænk at sidde og spise med den udsigt, kan der være noget bedre. Fortsat god ferie i dette paradis

Anne Bente sagde ...

åhhhh Lone, det der kunne jeg virklig godt dyrke et stykke tid også, hvor ser det bare lækkert ud, hvem ville ikke gerne sidde der og nyde sin frokost, fortsat rigtig god ferie til jer :)

charlotte sagde ...

Hold da op, hvor er det nogle flotte strandbilleder! Man mister jo helt pusten! Det lyder til, at i bruger ferien godt - der sker en masse, i oplever en masse og så er der sjov for børnene!
Hvor var det hyggeligt at læse hele din rejseberetning! Og godt, at i har fået godt vejr nu!
Ja her sner det, som i allerede ved - og er så koldt. ØV!
Fortsat god ferie! Hyg jer en masse!

Maribi sagde ...

Skønne skønne billeder, sidder og drømmer mig til den strand:-))
Dejligt med rejseberetning fra varmen.
Vi har idag lavet snemand, og nu sner det igen...

Related Posts with Thumbnails