torsdag den 20. marts 2008

Skærtorsdag

Nå så er det blevet skærtorsdag, og I har masser af sne derhjemme hører vi ;-) Vi har heller ikke været for heldige med vejret de sidste par dage, da der er kommet en hel del regn. Det meste kommer heldigvis om natten, men vi har osse fået byger om dagen. Heldigvis er det jo stadig rigtig varmt 28-30 grader. Vejret skulle vist ændre sig til weekenden, og så skulle solen forhåbentlig komme igen ;-)


Billedet her er taget fra middagen tirsdag aften, som stod på japansk buffet. Uhmmm masser af sushi.

Denne aften var vejret fint så vi sad på stranden og spiste, så dejligt og skøn udsigt.
Ellers bruger vi tiden på at bade, sole, læse, være i kidsclub og dykke. Vandet i havet er 28 grader så det er lige til at holde ud.

Idag har Natasja være med kidsclubben ude og sejle i små katamaraner med sejl på, det syntes hun bare var rigtig sjovt. Nicklas brugt tiden imens på at lege med eremit-krebs som er her i 1000-vis. Han lavede et eremitkrebs træ som de kravlede op ad i stor stil.
Nå nu må vi vist hellere gøre os klar til middagen. Inden da er vi blevet inviteret til cocktailparty oppe i baren. Håber at I alle får en god påske, vi høres ved om et par dage.

Tak fordi I kiggede med ;-)

4 kommentarer:

netti sagde ...

Altså den der suchi-bare er jeg ikke misundelig på - men resten af jeres ferie ville jeg gerne have :o)
Vi har ikke fået sne endnu her i vestjylland hvor jeg bor..og vi krydser fingre for vi skal holde fødselsdag for Anna Cecilie.
Jeg kan godt forstår at Natasja var vild med at være ude og sejle det er rigtig lækkert. Flotte billeder af din søn og krebsene - de bliver da hammergode at scrappe :o)
Fortsat god ferie :o)

Anonym sagde ...

Hej feriefamilie.

Rigtig god påske, vi savnede jer til "fødselsdagen" igår.
Det gik nu fint og var meget hyggeligt med god stemning.Vi klarede at få Helmer med i 3 timer. Hørte også fra englænder hammerne som har en dejlig ferie i Lakeland i Nordengland, hvor de får gået en masse ture. Her er det ikke sne som lovet men dødsygt regnvejr. Vi skal på Glænø og arbejde imorgen. Nyd det allesammen, håber solen snart kommer til jer.
Knus Faster

Jette / ma11edina sagde ...

Hvilke dejlige stemningsrapporter fra Maldiverne ;-)...kan også godt undvære sushi-baren - og de dersens krebse...Ufff...men ellers kunne jeg sagtens drømme mig til jeres sted :-) Håber snart at i får lidt mere sol sammen med varmen, og fortsat rigtig god ferie!

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Related Posts with Thumbnails