tirsdag den 18. marts 2008

Nice to be back........Søndag morgen kørte vi hjemmefra kl 6,30, netop denne morgen var der ingen problemer for børnene at komme op ;-) Vi ankom til lufthavnen ved 7,30 tiden med morfar som chauffør. Godt vi var kommet i go tid, for der var virkelig kaos og mange mennesker der skulle afsted på påske ferie. Vores fly til Frankfurt var forsinket en time pga tåge, men afsted kom vi. Fra Frankfurt skulle vi så med Qatar Airways til Doha og derfra videre til Male. Det var første gang vi fløj med Qatar, men det var bare supergodt, på højde med Singapore Airways. Her på billedet er Jan og børnene klar til afgang fra Frankfurt. Da vi ankom til Male blev vi mødt af en mand fra One and Only. Han sørgede så for at vi blev tjekket ind til vandflyveren, og kom ud til afgangs terminalen for vandflyverne. Her har One and Only hotellet så deres egen lounge med dejlig aircondition. Her fik vi så serveret kølige drinks og fik kolde klude til at friske os lidt op med. Så var der så afgang med vandflyver til Kanuhura en tur på 35 minutter. På Kanuhura blev vi budt velkommen tilbage af manageren og folkene fra Kids Club. Meget af personalet er det samme som sidste år. Adam, manageren fra Kids Club kunne huske Natasja og Nicklas og var meget glad for at se dem igen. De sidste dage inden vi kom havde der åbenbart været frygteligt vejr med storme og regn som i monsunen. Mandag som var dagen vi ankom på var fin med sol/skyer og over 30grader.
Igen iår skulle vi bo i en beach villa som ligger på stranden. her kan i se hvordan det ser ud. babysengen som de havde sat op til Nicklas er dog skiftet ud med en almindelig seng, den ville han godtnok ikke sove i ;-)Her er velkomst hilsenen på vores seng skrevet med palmeblade.


Efter næsten et døgn uden søvn skulle der ikke meget til før mine drenge røg omkuld og fik sig en lille lur på sengen.

Til morgen skulle Jan så havde været ude og dykke med morgenbåden......Men kl. 8,40 ringede telefonen her i hytten, vi vågnede alle 4 og var helt rundt på gulvet. Det var så fra dykkerbutikken som spurgte hvor han blev af...;-) For første gang nogensinde havde vi sovet over os.........så det blev først her i eftermiddag at han kom ud at dykke.

Natasja og Nicklas var i formiddags med kids clubben til "Mock-tail" making oppe i baren. Her skulle børnene lave deres egne drinks. til eftermiddag var de så til ice-cream party, med masser af is og leg.Det var vist nok for nu. Nu vil vi gå op og spise en god middag, som iaften skulle være Japansk inspireret. Så forhåbentlig masser af Sushi.....;-) Dagen i dag har budt på skyer og byger og ca 30 grader. Der skulle blive bedre jo længere vi kommer hen på ugen. Men vi er alle krebserøde på trods af at det har været overskyet ;-)
Tak fordi I kiggede med, fortsat go tirsdag. Vi høres ved en af de nærmeste dage.

17 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej med jer. Det ser godt nok dejligt ud, kunne da godt lige bruge 14 dag der :-0. Glæder os til at følge med i ferien.
Knus fra Moster & Thomas.
www.kenzo-rix.dk

Anonym sagde ...

Hej Fam. Nielsen.
Det ser da godt nok behagelig ud .
Kan Jan og Nicklas nok holde til tilværelsen. Nu er i vel godt klar over at man ikke må drikke for mange drinks ikke også Natasja og Nicklas .Far siger at i skal huske Nivera mod for meget sol ikke også Fru Nielsen.Fortsat god ferie .
Knus Morfar & Mormor

Anonym sagde ...

Halløj fam Nielsen.
Hvor ser det bare hyggeligt, afslappende og for dejligt ud med de stemnings-billeder vi kan se.-men hvor er Åse-pigen dog henne???? :-)
Håber I får en super ferie, glæder mig til at følge med her på bloggen.
Vi seeeees, knus bimse 2.

netti sagde ...

Savle savle hvor lyder det godt og hvor ser det lækkert ud.
Hyggeligt at de kunne huske jer.
Fortsat god ferie :o)

Anonym sagde ...

Wauw.... hvem der ikke gad befinde sig der lige nu! Ser herligt ud.
Onkel er du ved at blive gammel når du sådan syvsover istedet for at stå op til dykning ;0) ??
Tak for den fine påskehilsen - vi vil savne jer hos mor på torsdag!
Kh Mads & Lotte

lam sagde ...

Det lyder godt nok til at i hygge jer. Jeg da slet ikke misundelig, når jeg kigge ud af mit vindue og ser sne og så kigge på skærmen til jeres dejlige feriepardis.

Anonym sagde ...

Hej på Maldiverne.

Wow , ser det lige dejligt ud eller hvad !
Nå , line og jeg har lige spist 2 pøller med brød ude i baglokalet , ville ellers have haft pøls' spaghetti , men ingen kogeplader ingen pøls' spaghetti:-)
Ja , ellers er her en trillion mennesker , dog ikke hos os , de tror der er ved at blive hungersnød , sådan handler de ind.
Håber i nyder ferien , vandet , varmen og hvad der ellers er at nyde ( måske en lille suchi )Vi glæder os til at få dit brune ansigt hjem igen bag disken.
Stor hilsen til jer alle

Nella.

Charlotte Ravn sagde ...

Velkomme hjem! Nøjjjjjjjj hvor ser det bare lækkert ud! Glæder mig til, at se flere billeder og layouts fra ferien!

Anonym sagde ...

Hej Familie.
Hvor er der bare superskønt i jeres ferieparadis.
Jeg vil godt smage en af de drinks som Nicklas og Natasja har lært at lave. Her er vinteren kommet til landet og alle påskeblomsterne er pakket ind i sne.
Nyd hver en solstråle, men bliv ikke for røde. Vil savne jer i morgen når familien mødes her.
Mange hilsener Faster

Anonym sagde ...

Hej lille Familie.
Ja der er nogen der har det godt, der ser godtnok dejligt ud,og så er vejret nok mere behageligt end det er her i øjeblikket,så i er heldige at undgå snevejret.som de lover hele Påsken. Tak for det fine Påskekort,det er meget flot lavet,dygtig svigerdatter jeg har.
nu må i have en fortsat rigtig god ferie. Knus til jer alle Farmor.

MH72 sagde ...

Det ser skønt ud - er vild med den velkomst i palmeblade! Fortsat god ferie...

Else Slipsager Petersen sagde ...

Hvor ser det bare lækkert ud, fortsat rigtig god påskeferie.

troll13 sagde ...

Wow, det ser fedt ud, jeg er indponeret over den velkomstshilsen med palmeblade og det hele.

Anne Bente sagde ...

åhhhh, hvor ser det dog bare total lækkert ud :)

Wireless sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Câmera Digital sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

hejsa
det ser dejligt ud der hvor I er.
marcus håber at I alle har det sjovt og hyggeligt, glæder sig til at se jer hjemme igen!!!

Knus og Krammer fra

Marcus, med familie

Related Posts with Thumbnails