tirsdag den 25. marts 2008

Tirsdag d.25 marts

En lille update her fra det skønne Kanuhura. De sidste par dage har været meget meget varme, med bagende sol fra morgen til aften. Natasja tog sit Bubble-maker kursus i søndags, og hun var bare supergod så der er vist en kommende dykker gemt der ;-)

Her er hun sammen med sin instruktør efter endt dykkertur.


Igår formiddags var Jan og Jeg ude og dykke sammen for første gang i snart mange år ;-) Børnene var ok med at være i Kids clubben om formiddagen, så vi kunne komme ud sammen. Det er nu hyggeligere når man kan dykke sammen, her sidder vi på dykkerbåden efter endt dyk.

Efter frokost igår lejede vi så en vandcykel og sejlede over til en lille ubeboet ø som ligger 10 min fra Kanuhura. Hyggeligt lille sted med vilde kaniner.

Ellers lige lidt stemnings billeder fra denne skønne ø.
Nr. 140 er vores beach-villa, og dette er indgangen. Hyggeligt ikk.


Udsigten fra vores terrasse..........tror aldrig at jeg kan blive træt af at sidde her og kigge ud over vandet.
Øen her er solgt fra den 1 april, så det er ikke One and Only som skal køre det videre fremover. Håber ikke at der blir lavet alt for meget om her på stedet........det her bare er super skønt.

Go tirsdag til jer, sender lidt solskin og varme jeres vej ;-)

tak fordi I kiggede med ;-)

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

hey *S hvor ser det bare godt ud. Hjemme er påsken vel overstået, og vi er tilbage på arbejdet. Lige nu sneer det lidt herinde i KBH. Glæder os til at se jer, når i kommer tilbage til DK.
Stor knus fra moster & Thomas

Anonym sagde ...

det bliver spændende når i alle fire kan dykke sammen.nyd endelig varmen, her sner det lige i øjeblikket. men de lover at det bliver Forår i næste uge, det har også været ret koldt.
glæder mig til at se jer hjemme igen og høre om turen.
Knua og kram til jer alle fire
FARMOR.

Anonym sagde ...

Øj hvor ser det bare ud til at være en fed tur. Helt kanon at I kom ud og dykke sammen og at Natasja bare er ferm til kurset.
Her er fridagene jo overstået og man er på værkstedet igen... Savner dig meget Åse :-(((
Ha det fortsat godt i det varme paradis.
Knus fra Line.

Anonym sagde ...

Hejza med jer. En lille hilsen fra det kolde nord på en laaaang tirsdag. Hvor ser det lækkert ud og vi er grønne af misundelse, men vi har dog alle haft dejlige påskeferier i Athen, Paris og Vanløse. Nyd den sidste uge og pas godt på jer selv. KNUZZZ fra tøserne på klinikken

netti sagde ...

Hvor ser det bare superfedt ud. Tak fordi du sendte sol og varme denne her vej - måske kan de smelte sneen!
Rigtig fedt at jeres datter fik sit dykkercertifikat - tillykke med det. det vare nok ikke længe inden hun vil med jer ud og dykke :o)

Gitte sagde ...

Åh - det er da bare til at blive vidunderligt misundelig på. Det ligner jo Bountyland. Så fortsat rigtig god ferie.

Anonym sagde ...

Hej med jer .
Puha hvor ser det bare dejlig ud .
Det er vanskelig ikke at blive bare lidt misunderlig .Vi glæder os til at se jer
Knus Mormor

Engel sagde ...

Søde Lone. et opløftende punkt på en dum dag, at surfe ind forbi din blog - og få lidt del i jeres bountyland af en ferie. Det ser super skønt ud - Tak!

lam sagde ...

ej hvor ser det dog bare fantastisk lækkert ud. Lyder til I hygge jer.
jeg er da slet ikke misundelig, når jeg tænker på den hvide påske som lige er overstået og varmt kan man næppe påstå her er ;O)

Anonym sagde ...

hejsa
ih, hvor det ser lækkert ud, og vi kan godt forstå at i nyder at være der, men når det er skrevet så er det altså laaang tid at undvære sin bedste ven !!! glæder mig meget til vi snart ses igen.

knus og krammer fra Marcus

Betina Olesen sagde ...

Åhhh...sidder lige her og slubrer alle de lækre ferie billeder i mig...mums ...hvor ser det bare godt ud det hele... super ferie i har.... sådan en kan man da vist leve på længe ;-)

Forsat god ferie til jer, og hyggeligt med lidt update..

Hygge fra Betina

Linda sagde ...

JEg vil også afsted ned til varmen og ikke være her i kedelig regn. Spøg til side hvod er det bare flor og det er da noget af det smukkeste jeg har set længe. Tak for opdatering og forsat god ferie.

Related Posts with Thumbnails