lørdag den 15. december 2007

15 december

Dagen idag er gået med at få de sidste julegave indkøb i hus. Tog til Holbæk så jeg var der da butikkerne åbnede, men allerede der var det næsten umuligt at finde en parkeringsplads....! Blev næsten færdig med julegave indkøbene, mangler et par stykker og så lige mandelgaven. Nogle som har ideer til en super mandelgave til voksne ??? Har købt til børnene ;-) I morgen står den for Natasjas vedkommende på juleafslutning på rideskolen. Eftermiddagen skal gå med at finde vores juletræ, og det er som regel ikke let. Vi skover som regel selv hvilket er rigtig hyggelig....meenn jeg er meget sart med juletræer siger min familie ;-) Så det er før hændt at vi har fældet et som jeg ikke var tilfreds med da det kom hjem i stuen, og vi så dagen før jul måtte ud og fælde et nyt........Ved ikke hvorfor jeg har det sådan med juletræer, men det skal være i orden..;-) ;-)
Fortsat go lørdag aften til jer...;-)

3 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Hæhæ vi tager også laaaang tid om, at finde det rigtige træ, jeg har dog aldrig fået lov til, at få det byttet!
Jeg har købt en lille bog som mandelgave. Den hedder DEN LILLE KLOGE "alt det du ikke vidste du burde vide" af Carsten Wiedemann og Martin Møller

lam sagde ...

hos os er mandelgaven hver år den sammen, det er nemlig året gris.....Det er en paptallerken med en macipangris, der står i noget græs med et lille hegn bagved også. Den er oprindelig lavet inde i den børnehave hvor min mor er leder. Den har eksisteret i efterhånden 10 år nu og er vist temlig ramponeretnu, så vi må have lavet en ny. Behøver jeg at fortælle at hjemme hos os, er det ingen der vil have mandlen.....*LOL* jeg er selv aldig blevet årets gris men min mand har vist haft titlen 2 gange. Der plejer dog også at følge et stykke chokolade med.

Forresten så har du vundet en adventsgave på min blog.

Anne Bente sagde ...

bare lige inde for at ønske dig en rigtig god aften:)

Mandelgaven er jeg færdig med at købe, da vi nu er ude hver juleaften, vi skiftes mellem pigerne :)

Related Posts with Thumbnails