søndag den 16. december 2007

16 december

Så kom juletræet i hus, og det er bare et rigtig fint et...;-) Og ja det tog mig kun et hvarter i år at finde det helt rigtige træ....familien var osse chokeret. Vi havde valgt et nyt sted i år hvor vi skulle fælde juletræ. Det sted vi har brugt de sidste par år havde masser af træer, men de stod bare alt alt for tæt. Dette nye sted var et mindre sted, men meget nemmere at se træerne netop fordi de ikke stod så tæt. Så det tog ingen tid i år hvilket var helt fint da det var rigtig rigtig koldt idag. Efterfølgende stod den på gløgg og æbleskiver hos naboen, som var med ude at fælde træ. God søndag aften til jer som kigger med ;-)

7 kommentarer:

Betina Olesen sagde ...

Dejligt at juletræet er i hus, og ja der har været så koldt i dag...huha siger jeg bare...

Vi fik vores sidste weekend, men vi havde helt glemt at vores juletræsfod gik i stykker sidste år....så turen går til Aalborg på onsdag...

Hygge fra Betina

Linda sagde ...

Det er et fint træ - der er næsten altid et eller andet der ikke er rigtig på et juletræ når man skal ud og finde det. Håber i hyggede bagefter :o)

Diana sagde ...

Vi fandt også et godt sted i dag, hvor man rigtig kunne vurdere træerne, så jeg tror også kun det tog os et kvarter at finde årts træ

Jette / ma11edina sagde ...

Det ser også ud til at være et rigtig kønt træ. Vi har stadig vores træfældning til gode, da vi ikke nåede det i denne weekend, så vi må på den næste weekend, da vores lille lokale fritids-juletræs-dyrker kun har åbent lør/søndag...bare TRÆET så er der!!

Charlotte Ravn sagde ...

Ih sikke et flot træ og kun et kvarter?? Kan man det? lol Håber jeg kan være ligeså heldig på lørdag....ellers må jeg jo nok tage til takke med et af dem i Bauhaus ;)

Anne Bente sagde ...

åhhh, et flot træ, her tager det også frygtelig lang tid at finde det rigtige træ :)

Charlie sagde ...

RIGTIG FINT træ, sådan et kunne jeg også have valgt, sødt og buttet - (TRÆET altså...) LOL

Related Posts with Thumbnails