søndag den 9. december 2007

9 december.


Anden søndag i advent......tiden flyver. Syntes dog at denne december er lidt mere stressende end normalt... Den sidste uge har stået på sygdom, ombygningen af klinikken som tar længere tid en ventet, det hele ramler sammen syntes jeg. Idag har vi måtte aflyse vores juletræsfældning som vi holder her hvert år. Men pga sygdom blev vi nød til at aflyse, ikke rigtig nogen som havde overskudet. Så vi må vende tilbage næste år med denne hyggelige tradition.
Dagen i dag har vi brugt på klinikken....igen. Der er så meget der skal laves og som ikke er færdigt. Lidt julet er det dog at kigge ud af klinikkens vinduer, på det store træ i præstegårdshaven. Hvert år er dette store træ pyntet med en "millionmilliard" lys, tror det er det mest kendte træ i Glostrup.

4 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

ja, det er en streng måned med sygdom , og så her.

såååå flot billede af et super flot træ, det må være hyggeligt at se ud på.

ha en god dag :)

Anne Bente sagde ...

Lone, jeg bev da lidt nysgerrig da du skrev inde på min blofg om din tilknytning til byen her, det er nemlig også Rindum jeg bor i, det hører jo bare under Ringkøbing, mon det er en jeg kender???hvis du ikke vil skrive navnet på bloggen, så bare pm mig på ss, for jeg er rigtig nysgerrig nu :)

Lisen sagde ...

Iiih altså, det træ i Glostrup det kender jeg godt - altså jeg har boet i Glostrup for snart rigtig mange år siden. Det er bare så super flot.

Og tro mig, det bliver jul hvad enten i vil det eller ej!

Anne Bente sagde ...

Lone, nu har jeg endelig fået svaret dig på pm på ss :)

ha en god aften:)

Related Posts with Thumbnails