mandag den 17. december 2007

17 december


Tænk om en uge sidder man midt i andestegen, og julefreden har forhåbentlig sænket sig over huset her. Det blir bare så dejligt med et par fridage, glæder mig helt vildt. Men der bliver osse færre og færre kalendergaver tilbage på arbejdet.....øv det kan man ellers godt vænne sig til. Jeg fik en rigtig dejlig pakke igen idag. En rigtig fin pudderfarvet NoaNoa taske. Jeg har en NoaNoa skjorte, bælte og skørt i netop den farve så det er bare perfekt. Er den ikke bare fin ?

Go mandag aften til jer alle;-)

7 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

ejjjj hvor er den dog bare for lækker,elsker nye tasker, har vist lidt taskemani her :)

ha en god aften :)

Linda Hyldahl sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Linda Hyldahl sagde ...

fin - den er super lækker den taske - det er da for vildt med de gaver I får ;-)

Mutte sagde ...

Lækker taske, dejlig farve. Det er godt nok nogle flotte gaver i får. fortsat god aften

Jette / ma11edina sagde ...

Wow, den er da vildt flot og lækker stil...og super at den passer til garderoben :-) Der må virkelig "en boss", der værdsætter sine uundværlige medarbejdere...og det er meget værd -ikke kun gaverne, men ligeså meget i dagligdagen - at tage glad på arbejde og komme glad hjem - er ikke en selvfølge, men det er guld værd! Rigtig glædelig jul til dig, Lone.

Diana sagde ...

Sig mig lige.... mangler dine chefer ikke en ekstra medarbejder, vil da ansættes for pakkekalenderen alene - manner for nogle lækre gaver !!!

Anne Thormose sagde ...

Håber din chef holder lederkurser for andre chefer rundt om i landet - for det er da virkelig en chef, der forstår at værdsætte sine ansatte. Super lækre gaver du har fået, og jeg kan godt forstå, at du ønsker at december var lidt længere.... ;o)

Related Posts with Thumbnails