torsdag den 20. december 2007

20 december.


En af de dage hvor der ikke er sket så meget andet end arbejde....;-) Derfor får I et lo fra sidste jul. Det er altid stort når julemanden kommer på besøg her i huset. Her bor nemlig 2 børn som tror fuldt og fast på ham..;-) ;-) Natasja er 8 år, hvordan fortæller man at julemanden ikke findes ????
Tak fordi du kiggede med ;-)

7 kommentarer:

Karen aka Lindse sagde ...

Ih hvor fint et LO :) Jeg prøver også at presse min far, min svigerfar eller Jacob til at klæde sig ud som julemand - endnu har ingen bidt på! Øv øv!

Charlotte Ravn sagde ...

Hæhæ min kusines børn på 13-16-19 og 20 år, tror også stadig på julemanden....de tør ikke andet, for man får ingen julegaver i den famile, hvis man ikke tror på julemanden ;) Jeg synes det er sødt, at Natasja stadig tror på ham, hun kan da tids blive for stor til det! Dejligt jule LO!

Betina Olesen sagde ...

Jeg har det også lige som Charlotte, lad dem tro slænge de gør. Det er en oplevelse der aldrig kan tages fra dem.
Mine på 17 og 19 år, er også hvert år nød til at erklære at de tror på julemanden, og hænge deres sokker op til advendtspakker, ellers kommer der ingen i LOL strid mor de har LOL LOL.....

Skønt jule-LO, nyder når der bliver lagt nogen ud, så man kan få lidt insiration ;-)

Hygge fra Betina

charlotte sagde ...

Det er et rigtigt flot og hyggeligt jule-LO! :-) Jeg selv er ikke så god til at få lavet jule-LOs, men har tilgengæld fået lavet 3 forskellige mini albums fra forskellige jul.

Det der med at tro på julemanden, troede jeg var et overstået kapitel her i huset. Men min 8-årige søn er fuldt og fast overbevist om at han FINDES. Jeg synes jo det er sødt og han må gerne tro på ham. Jeg tænker bare, at når han nu er blevet så gammel og så finder ud af (som "gammel") at han ikke findes - hvad sker der så!?? Well, tror nu han overlever, men jeg synes det er sødt, at de kan blive ved med at have den tro. :-)

Og ÅHHHH MAND!! Så mange lækre gaver du IGEN har fået fra jobbets julekalender!! Du er heldig :-)

Rigtig glædelig 21. december.

Anonym sagde ...

Hej Lone, har lige fundet din blog, skønne scrapting du får ideer til :-) og jeg så jo lige billedet af Glostrups mest berømte træ, ja jeg bor jo lige ved siden af så det kender jeg da godt :-)

Anne Bente sagde ...

åhhh, det er bare sååå skøn det lo,og ja det med at få at vide julemanden ikke findes, det er ikke nemt,

kan du ha en god aften :)

piabau sagde ...

Super skønne jule loer og det er vel nok en lækker pakkekalender

Related Posts with Thumbnails